Kire igaz még ez ? Léteznek még ilyen nők?
25 éves vagyok
Nem tudok sminkelni.
Nem cigizek
Nem iszok alkoholt
Nem járok bulizni,nem is vonz ez a "világ"
Megadom a tiszteletet
Nem pletykálok,nem beszélek ki másokat.
Nem sértődök meg dolgokon.
Nem veszek magamra,nem kezdek el puffogni ha valami kritika ér.
Sajnos nincsenek barátnőim, barátaim.
16 éves voltam mikor először elkezdtem pasizni
17 évesen feküdtem le először
Próbálni kipróbáltam az összeset a listán
a cigit a vízipipát,de nem ...
Ünnepekkor iszok egyedül, kb 2 pohár pezsgő, meggyes mézes fütyülőst,de ezt is a másik miatt,hogy tudjak velük koccintani
És várom,hogy a párom végre megkérje a kezemet
Ez a lista rám is igaz, de
-tudok sminkelni
-ünnepnapokon se iszok alkoholt
-23 évesen feküdtem le először valakivel
-már megkérték a kezem, de nem akarok házasodni.
- csak 2 barátom van, de ők igaz barátok
Mert az normális hogy a 11-13 éves már több fszt fogott mint kilincset
16 évesen csodálkozik hogy könnyűvérünek szólítják
Messze nem általános 11-13 éves korban szexelni, ne viccelj már. A te 16-17 éved nagyjából megfeleltethető az átlagnak. Azért mondom, hogy nagyjából, mert tudok egy néhány éves kutatásról, amely azt mutatta ki, hogy a szüzesség elveszítésére itthon, Magyarországon átlagosan 18,4 évesen kerül sor a fiatalok körében. Hagyjuk már a hülyeségeket.
Most a te logikád mentén nekem meg arra kellene vernem magam, hogy 23 éves koromban találtam meg azt az embert, akit érdemesnek éreztem arra, hogy elveszítsem vele?
Mondok egy felmérést
Általános iskola végén a védőnő feltett pár kérdést
Iszol e
Dohányzol e
Van pircing vagy tetkó
Szűz vagy-e még
Mindegyik csaj nemet mondott amikor tudtuk,hogy xy 15 rég megbszták egy fa mögött mert láttuk a saját szemünkkel
Na ennyit ér egy felmérés
*nemet mondtak az első 3 kérdésre
És igent mondott mindenki a szűz kérdésre
Én 20 évesen vesztettem el, ezek szerint már most fel lehetne venni a szentek közé. Nem beszélve arról, hogy más el is jegyzett a barátom.
Az, hogy nem tudsz sminkelni, nem mondanám pozitívumnak, hacsak nem tartozol a nők azon 1%-ba, akik smink nélkül is gyönyörűek 35 évesen is. Vannak alkalmak amikor tudni kell szépen megjelenni, ehhez hozzátartozik a smink is.
Az sem jó, ha nincsenek barátaid. Ott midnig valami gebasz van az emberrel, aki nem tud társas kapcsolatokat fenntartani.
A többi tök általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!