Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A példakép utánzása mennyire...

A példakép utánzása mennyire gyakori embereknél?

Figyelt kérdés

Nekem van egy nagyon nagy példaképem az egyetemről, szerencsére eddig minden félévben volt vele órám, és a következő félévben is lesz. Viszont azt vettem észre, hogy annyira inspirál a gondolkodásmódja, hogy szinte átvettem a mimikáját, a hanglejtését? Ez normális? Mindig ha valamilyen problémával szembesülök, akkor ő jut eszembe, hogy mit tenne, és úgy cselekszem én is.

Ez normális? Vagy vmi betegség?

2021. júl. 7. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Istenem, hogy mennyi hulyeseggel akartok onigazolast nyerni arra, hogy az utanzas mennyire jo! Teljesen mas az ha valamit utanzas folyaman tanultok meg,(amik semakra epulnek, pl Barmilyen sport tevekenyseg) es az hogy felveszitek valakinek a stilusat! Nagyon nem mind1 a ketto es ti nem Tanulasrol beszeltek, hanem hogy egy az egybe leutanoztok valakit, felveszitek a viselkedes fornaikat! Ezert tartunk ott ahol tartunk!
2021. júl. 8. 08:46
 12/12 anonim ***** válasza:
A példakép ha rossz sodorja az embert. Sokan követik a rossz tulajdonságaikat is.. nem sok ember tudja azt mondani hogy na eddig és ne tovább.. így látom. Az ember hajlamos arra hogy rajongásig imádjon valakit, akkor is amikor nem kellene.
2021. szept. 22. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!