Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért majmolják manapság az...

Miért majmolják manapság az emberek ezeket az embereket?

Figyelt kérdés
Folyamatosan azt látom, hogy mindenki odáig van az ilyen transzokért, melegekért, leszbikért. Folyamatosan abba botlok youtubeon, meg igazából bárhol instán/snapchaten stb hogy ezeket a lecsúszott alkesz gyógyszerfüggő személyiségzavaros embereket imádják a tinik meg bálványozzák őket. Én megértem amikor én voltam olyan idős, mi is szerettünk sok "hírességet/celebet" de nem amiatt, hogy más nemhez vonzódnak, vagy nem amiatt hogy egymás anyját szidják liveokban, meg verik/köpik/ütik egymást. Nem torzult el egy kicsit ez a "példakép" mostanság szerintetek? Engem borzasztóan elszomorít ez. Ne értsétek félre nem követem ezeket nem onnan tudom, hogy naponta követem, csak léptenyomon ebbe botlok, és konkértan úgy védik őket, mint az ártatlanokat.

2021. máj. 24. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
84%

Na most érzem igazán öregnek magam. Nekem már a te és kortársaid hozzáállása is deviánsnak tűnt.

38N

2021. máj. 25. 00:29
 2/3 Sunshinedoll ***** válasza:
78%

Hogy jönnek össze a melegek a lecsúszott gyógyszerfüggőkkel?

Meg a hírességekkel? Vagy szerinted ez a három csoport egy és ugyanaz?

2021. máj. 25. 13:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Úgy hogy ezek az emberek akik majmolnak ezek mind a 3 pontot kimerítik nagyrészt.
2021. máj. 25. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!