Mi vesz rá egy felnőtt embert hogy ilyet írjon?
"elvileg"
Leírtad a varázsszót. Marhára nem biztos, hogy annyi idős volt.
Attól, hogy felnőt még lehet egy idióta senkiházi xD.
Én 22 éves vagyok, de soha nem írnék ilyet egy leánynak se.
Vannak az úriemberek és vannak a kutyák. Ha valaki egy kutyával beszélget ne csodálkozzon, hogy össze vissza ugat.
Én ilyenkor trollkodni szoktam őket. Mondjuk elküldök neki egy hasonló véglénytől kapott dickpic-et és melléírom, hogy “igen, és ezzel foglak szana széjjel k*rogatni, ahogy anyád nem tudott téged az éjszaka”.
Kicsit morbidnak tűnhet, de nekem eddig hatásos volt az ilyen nyomorultakkal szemben. Több üzenet nem szokott jönni általában.😅
7-es, mert mi a különbség? Engem is meglepett, hogy egy férfi ilyet ír. Úgy látom, nemcsak te, hanem sokan mások sincsenek tisztában a szó jelentésével:
8-as! Az általad linkelt oldalról bemásolom a 3-as pontot.
"3. Átvitt értelemben: Test ülő része; az emberi és az állati törzs alsó/hátsó felülete, izmos ülepe, fara, feneke. (Durva szóhasználat, gyakran káromkodásban, szitkozódásban vagy sértő módon használják.)"
Itt egy másik magyarázat:
"A p*csa szó eredeti jelentése p*na.
Az idők folyamán átment a s*ggbe, és már sokan használják így is, pedig istenigazából az "apád f@sza" és az "anyád p*csája" mutatja az eredeti jelentést."
forrás:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!