Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyarok mikor fogják...

A magyarok mikor fogják levetkőzni ezt a proli kelet európai mentalitást?

Figyelt kérdés

Ha kimész külföldre nyaralni, egyből levágni hogy kik a magyarok.

Az öltözködés, viselkedés, stílus…

Tisztelet a kivételnek.

2021. júl. 3. 14:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Úgy érted, hogy amelyik hangos és lop? Láttam már ilyet is, meg olyat, akikről nem gondoltam, hogy magyarok, amíg nem hallottam őket beszélni.

De amúgy mi ez a "prolizás"?

2021. júl. 3. 15:09
 12/18 anonim válasza:
93%
Te is levetkőzhetnéd a keleti proli mentalitásodat. Gondolom szereted hangoztatni, hogy nem kinézet alapján ítélsz meg embereket, mivel nyugatoasan haladó vagy, de a keleti prolikra azért rászarhatsz, azoknak úgyis mindegy. Örökre egy balfasz maradsz, fiam.
2021. júl. 3. 15:11
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs jelentősége, hogy ki hogyan öltözködik (sokaknak kevés pénzből kell ezt is megoldani, már csak ezért sem tisztességes ítélkezni miatta). Abban egyetértek, hogy a lelki egészség és az érzelmi intelligencia tekintetében van még mit behozni (ide tartozik a negatív érzelmek civilizált kezelésétől kezdve a vitakultúrán keresztül egy rakás készség). Vedd figyelembe, hogy Magyarországon egyik diktatúra váltotta a másikat a 20. században, és az elnyomás primitívvé tesz. Rengeteg sérülés öröklődik generációkon át, mert érzelmi analfabéta szülők kitermelték a következő, hozzájuk hasonló generációt. Lassan változik a világ azért, az én volt osztálytársaim már teljesen másképp nevelik a gyerekeiket (több melegséget adnak nekik sokkal), mint ahogy minket neveltek.
2021. júl. 3. 15:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Soha.
2021. júl. 3. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
Nincs ilyen mentalitásuk, csak nagyon sértődékeny vagy. Sehol sem fogsz tudni így beilleszkedni. Mostanában elég sokan mindenféle mentalitásra hivatkozva besértődnek egymásra, ami teljesen élhetetlenné teszi az egészet. Szerintem aki ilyen az külföldön is mindenhol besértődne, de pár évre megpróbálhatsz kimenni.
2021. júl. 3. 22:01
 16/18 anonim ***** válasza:
57%

A ,,proli mentalitás" egyáltalán nem magyar vagy keleti sajátosság.

Még a nagy pocsolya túlpartján is jelen van, ott ,,crab mentality"-nek nevezik. Az USA szegényebb környékein is nagyon tipikus a ,,dögöljön meg a szomszéd tehene" gondolkodás. Ha valaki elhagyja a gettót és kezd valamit az életével az ottmaradt társai azonnal elkezdik savazni, árulónak kiálltják ki és elhordják mindennek, irigykednek rá. Nálunk is ilyenkor egyből elkezdik, hogy tuti sikkasztot, bűnözött, valaki fejesnek a rokona, lesz*pott valakit pénzért stb.

Magyarországon annyiban másabb, hogy a kommunisták(proletár diktatúra) és jelenleg az Orbán banda pluszban ráerősítenek erre. A társadalomban lévő jelentős vagyoni szakadékok sem hasznalnak. Így aztán nem tagadom, hogy nálunk erősebben jelen van ez mint a legtöbb másik országban, de közel sem hungarikum.

Egyébként meg része lehet a proli mentalitásnak az is, ha valaki úgy prolizik, hogy nem ismeri a szó jelentését, és feltűnően sokat panaszkodik a honfitátsai prolisága miatt.

2021. júl. 4. 04:54
 17/18 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem soha, bár a 40 alattiak között azért már van egy értelmesebb, toleránsabb...

Szerintem, hogy milyen az átlag magyar, nagyon jól bemutatja pl. a 8-as vagy 12-es :D

Az átlag magyar iylen beképzelt, hisztis, kifogáskereső, gyerekes ember. Nem véletlen, hogy 11 éve tétlenül nézik orbánék ámokfutását ez a szolgalelkű, nem túl intelligens népség.

Ami még nagyon feltűnő, ha egy külföldi utána magyarral beszélsz, hogy a magyar jóval beképzeltebb, és nem ismeri a határokat (itt is volt, aki egyből külföldre akarta zavarni a kérdezőt :D), valamitn borzasztóan túlbecsüli a saját képességeit:

Magyarországon sokszor teljesen átlagos képességű átlagos munkát végző proletárok is akkora önbizalommal ontják a tanácsokat, h hihetetlen.

2021. júl. 6. 15:00
 18/18 anonim ***** válasza:
28%
Aki nem olyan, az szerintem már elment innen, vagy készül elmenni. Én 40 vagyok most. Emlékszem 20 évesen mikor nyaralni jártunk haverokkal. Carlsberg, Budweiser, Heineken, Beck's.. ilyen söröket ivott mindenki, mert jó. Most, 20 év elteltével Arany Ászok, Kőbányai, Szalon... Inkább megissza a szart, de az magyar legyen ne " fos nyugati". Mellé pacal,semmi sport, pocak, lyukas fogak szarcsíkos alsógatya... Szóval a proli mentalitás öröklődik. Szerintem aki nem olyan, az már rég külföldön van.
2021. aug. 8. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!