Szerintetek van (akár árnyalatnyi) mentalitásbeli vagy egyéb különbség a Kelet-Magyarországon és a Nyugat-Magyarországon élők között?
Figyelt kérdés
Saját tapasztalataitok szerint. Budapestet figyelmen kívül hagyva.2021. máj. 28. 10:23
1/8 anonim válasza:
Nincs. Város - falu mentalitás külömbség van.
3/8 anonim válasza:
Én veszprémi vagyok. Rengeteg ismerősöm lakik Borsod megyében. Én nekem Veszprémben tisztára megszokott, hogy bárhová el lehet menni dolgozni, és a fizetésből a lakás kifizetésével marad annyi, hogy ne halj éhen és talán kicsit szórakozz is.
Borsodi ismerősöm olyan dolgokat mesélt, ami pont az ellentétje.
4/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ellentétnél azt értem, hogy fizetés nagyon kevés, alig lehet megélni, sivár munkalehetőségek, és rettenetesen rossz közbiztonság.
Itt Veszprémben éjszaka is lehet császkálni, ott állítólag maximum védelmi felszereléssel. Durva.
5/8 anonim válasza:
Én Sopron Miskolc tengelyen relatív sokat mozgok...azt a nihilizmust és önsorsrontást ami borsodban van nyugathoz képest nehéz nem észrevenni...
6/8 anonim válasza:
Magyarorszagon is a nyugati fel hanyatlik a kelet pedig viragzik.
8/8 anonim válasza:
Nem de tudom hogy ott jobb.aki mast mond hazudik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!