A magyarok mikor fogják levetkőzni ezt a proli kelet európai mentalitást?
Figyelt kérdés
Ha kimész külföldre nyaralni, egyből levágni hogy kik a magyarok.
Az öltözködés, viselkedés, stílus…
Tisztelet a kivételnek.
2021. júl. 3. 14:06
3/18 anonim válasza:
Szerintem soha, de én határon túlról költöztem ide. Rajtam is látják, hogy másabb vagyok, mint a többi hazai magyar.
5/18 anonim válasza:
A magyarok mikor fogják levetkőzni azt, hogy mindig szeretnek másokkal foglalkozni a saját életük helyett? Nyaralni vagy kint baszod, élvezd ki, ne panaszkodj a "magyarok" miatt.
6/18 anonim válasza:
Attól függ, hová jársz nyaralni 🤷♀️
Ha nem ilyen tipikus proli nyaralóhelyekre mész, akkor nem találkozol ilyenekkel. Én szinte soha nem találkoztam magyarokkal külföldön, ha egyszer-egyszer mégis, azok normális, kulturált emberek voltak.
Hallomásból viszont tudom hogy pl Horvátországba a proli réteg jár, ha te magad is hasonló desztinációkat nézel ki merazóccsó' akkor ne csodálkozz hogy a többiek is ezekből a körökből mennek oda, ők is pont azért meroccsó'.
7/18 anonim válasza:
Érdekes, én bárhol voltam a nagy világban mindig kiszúrtam elsőre, hogy ki orosz, és ki angol turista. Még meg sem szólaltak már tudni lehetett. Én magyar turistákat ritkán látok olyat aki proli lenne, és megalázó módon viselkedne.
8/18 anonim válasza:
El lehet menni innen, nem kell magyarnak lenni, nem kell Kelet-Európainak lenni. Ha neked nem tetszik, hogy nem úgy öltözködünk, nem úgy viselkedünk mint a nyugatiak, akkor legyél olyan nemzetiségű, amit méltónak tartasz magadhoz, de semmi szükség erre az önmegvető, saját fajtádat lenéző mentalitáshoz. Ha szégyenled, hogy mi sokan nem gazdag környezetben asszociálódtunk, rengeteg buta spórlós szokás bennünk van, mindezek mellett pedig talán egy kicsit több életre valóság, akkor válts fajtát, amiről nem érzed úgy, hogy szégyelned kell, ahol nem a kivétel tiszteletére kell felhívnod a figyelmet. Boldogabbak leszünk mi is és te is.
9/18 anonim válasza:
magadra gondolsz, kérdező? mert ez is része a proli kelet európai mentalitásnak, hogy az öltözködésed alapján ítélik meg az emberi értékedet
10/18 anonim válasza:
észak-európában sokkal kevésbé rugóznak azon, hogy milyen a külsőd, mi van rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!