Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nem mondhatod el a problémádat...

Cubina kérdése:

Nem mondhatod el a problémádat senkinek? Mondd el hát mindenkinek!

Figyelt kérdés

(Folyt.)

Ezt a "kérdést" azért írtam ki, mert nagyon sokan vannak, akiknek ilyen-olyan gyötrő lelki fájdalmuk van, szenvednek tőle, de nincs kinek elmondani, nem érti meg senki, esetleg szégyellik kitárni bárkinek is a lelküket, szinte fuldokolnak a lelki teher nyomásától.

Néha nem is olyan végzetes a problémánk, de annak érezzük, és időnként jót tesz, ha valaki felnyitja a szemünket, és aztán rádöbbenünk, hogy nem is olyan megoldhatatlan az a kínzó probléma.

Ide bárki leírhatja ismeretlenül a búját-baját, talán még segíthetünk is egymásnak jótanácsokkal, vigasztalással.

2021. júl. 3. 10:39
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8-as: Sajnos sokan vagyunk ezzel így, a koronás időszak pedig rátett még egy lapáttal. Bár most, hogy lazítottak és nyár van, valószínűleg könnyebb lesz, nagyobb eséllyel lehet próbálkozni. :)

9-es: Nagyon sajnálom, ez szörnyű helyzet, de apukádat is meg lehet érteni. Nem tudja, hogy a betegségével (akár kezelve is) meddig élhet, és nem szeretné a fennmaradó X időt kezelésről-kezelésre járva tölteni. Főleg ha drasztikus kezelésről van szó (pl. kemoterápia). Nem tudom, mi a diagnózis, de érdemes lenne a hagyományos gyógymódok helyett alternatív módokkal, gyógynövényekkel próbálkozni. Azt biztos ő sem ellenezné. Minden betegségre van gyógynövényes orvosság és vannak gyógyító zenék is Youtube-on, nekem ezek sokat segítettek amikor nagyon beteg voltam. Valamibe tudtam kapaszkodni, ami nem gyógyszer volt, hittem benne, hogy segít és a hit maga már fél siker. Nézzetek utána, hogy milyen gyógynövények állnak rendelkezésre apukád betegségére és támogassátok lelkileg is, hogy érezze szükség van rá, és ne adja fel, mert meggyógyulhat.

Nagyon fiatal még ahhoz, hogy feladja. Gyors gyógyulást és kitartást kívánok neki, nektek!

2021. júl. 3. 23:40
 12/13 anonim ***** válasza:

(#2-es vagyok)

Wow, ez nagyon kedves tőled hogy mindenkinek válaszolsz, kérdező :) Amúgy szerintem azért forogtak annyira az emberek körülötte mert nagyon laza és alkalmazkodó lány volt.

2021. júl. 4. 07:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Köszönjük szépen, időközben átgondolta és mégis vállalja a gyógyszeres terápiát. Valószínűleg hirtelen túl sok volt neki a hír. Most már kicsit lehiggadt a helyzethez képest, és így én is nyugodtabb vagyok.
2021. júl. 5. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!