Ez a “mindenki visszakapja”, meg “karma”dolog elég hülyeség. Az a pasi, aki a legszemetebb volt velem, most boldog házasságban, családban, jómódban él. Ti is úgy làtjátok, hogy azoknak, akik szemetek, virágzik az életük több ponton is? Ennyit erről.
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 08:26
21/25 anonim válasza:
18-as vagyok.
Más helyett nem tudok látni.
22/25 anonim válasza:
Jó, akkor te nem érted, hogyan működik a karma, igazad van, ne is törődj vele.
23/25 anonim válasza:
Nyitott vagyok rá, meséld el.
Én bármi rosszat tettem visszakaptam az élettől!
És aki velem rosszat tett az is visszakapta!
Nekem ez elég bizonyíték. Valóban tudományosan nem tudom bebizonyítani, mert nem lehet.
(Esetleg fizikával, ahogy az energiák hatnak egymásra...)
Na ezt tényleg nem tudom.
24/25 Senior Séf válasza:
Ez a “mindenki visszakapja”, meg “karma”dolog elég hülyeség.
Pontosan! Nézd meg akármelyik népnyúzó diktátort. Mindegyik szép öregkort élt meg.
25/25 anonim válasza:
Én hiszek a reinkarnációban.
Ez az életem sajnos hatni fog a következőre.
Nem fogom megúszni....
Aki ezzel nem tud azonosulni, annak üzenem, hogy nem is kell. De majd rájön.
Nekem rengeteg a karmám és esküszöm nektek, néha már megölném magam, de semmit nem érnék vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!