Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez a “mindenki visszakapja”,...

Ez a “mindenki visszakapja”, meg “karma”dolog elég hülyeség. Az a pasi, aki a legszemetebb volt velem, most boldog házasságban, családban, jómódban él. Ti is úgy làtjátok, hogy azoknak, akik szemetek, virágzik az életük több ponton is? Ennyit erről.

Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 08:26
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

2-es konkrétan bántott és nagyon nehezen tudtam tőle szabadulni, nem az a baj, h velem nem találta meg. Csak ez a mindenki visszakapja dolog hülyeség, ez a tapasztalatom. Nem kap vissza senki semmit, ha elkövetett rosszat, csak max kevesen.

1-es nem futok senki utàn, örülök, megszabadultam tőle, noha volt, h próbált keresni azóta. A kérdés lényege nem ez volt.

2021. júl. 3. 09:19
 12/25 A kérdező kommentje:
3-as pontosan így látom én is.
2021. júl. 3. 09:20
 13/25 anonim ***** válasza:
27%
Kicsinyes vagy, bosszu vagyo, irigy! Es azt varod, hogy a karma majd kedves lesz hozzad? 😅
2021. júl. 3. 09:22
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
#13-as, sehol nem irt ilyet a kerdezo, te iq bajnok.
2021. júl. 3. 09:24
 15/25 A kérdező kommentje:
13-as a szövegértés hiánya sajnos korunk egyik népbetegsége, úgyh legalább azért nem kell aggódnod, h egyedül lennèl ezzel.
2021. júl. 3. 09:26
 16/25 anonim ***** válasza:
21%
Ha nem akarna rosszat a masiknak, akkor nem varna a karmatol, hogy megbuntesse a pasit aki rossz volt hozza! Azert nem hisz a katmaban, mert nem tudja feldolgozni agyilag, hogy bizonyara erosen koze van hozza, hogy miert volt bantalmazo kapcsolatba! Azert irigy, mert azt nezi, hogy a volt parjanak milyen jooo masik kapcsolatba.... Ne keljen mar sorolnon tenyleg!!! Te vagy az iq bajnok, mert nem tudsz olvasni a sorok kozott!
2021. júl. 3. 09:26
 17/25 anonim ***** válasza:
38%

1. A karma nem így működik.

2. Attól, hogy veled nem jött össze a dolog még nem szemét.

2021. júl. 3. 09:58
 18/25 anonim ***** válasza:
44%

Létezik a karma, de te valószínűleg ugyanolyan toxikus ember vagy kérdező, mint a legtöbben.

Rögtön azt várod, hogy kapja már vissza az élettől az illető, amit veled tett.

Ahelyett, hogy megvizsgálnád mit tanultál a dologból.

Nos erre a legtöbb ember KÉPTELEN.

2021. júl. 3. 10:58
 19/25 anonim ***** válasza:
36%

#18-as, ha letezik, akkor gondolom nem okozna neked nehezseget bebizonyitani a tudomany elott.

Ne keverjuk mar ossze a hitet a tenyekkel. Olyan konnyen dobaloztok azzal, hogy letezik a hitetek targya, mikozben egyetlen konkret bizonyitek sincsen a letezeserol, csak mondvacsinalt valosag alap nelkuli hulyesegek.

2021. júl. 3. 11:02
 20/25 A kérdező kommentje:

18 ezen már túl vagyok. És mint írtam bántalmazott, nem pedig “nem jött össze”. De nem akarok magyarázkodni, aki érti érti.

A lényege az volt a kiírásnak, hogy amit önvígasztaló módon mantráznak, az nem igaz. Ennyi.

2021. júl. 3. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!