Ez a “mindenki visszakapja”, meg “karma”dolog elég hülyeség. Az a pasi, aki a legszemetebb volt velem, most boldog házasságban, családban, jómódban él. Ti is úgy làtjátok, hogy azoknak, akik szemetek, virágzik az életük több ponton is? Ennyit erről.
2-es konkrétan bántott és nagyon nehezen tudtam tőle szabadulni, nem az a baj, h velem nem találta meg. Csak ez a mindenki visszakapja dolog hülyeség, ez a tapasztalatom. Nem kap vissza senki semmit, ha elkövetett rosszat, csak max kevesen.
1-es nem futok senki utàn, örülök, megszabadultam tőle, noha volt, h próbált keresni azóta. A kérdés lényege nem ez volt.
1. A karma nem így működik.
2. Attól, hogy veled nem jött össze a dolog még nem szemét.
Létezik a karma, de te valószínűleg ugyanolyan toxikus ember vagy kérdező, mint a legtöbben.
Rögtön azt várod, hogy kapja már vissza az élettől az illető, amit veled tett.
Ahelyett, hogy megvizsgálnád mit tanultál a dologból.
Nos erre a legtöbb ember KÉPTELEN.
#18-as, ha letezik, akkor gondolom nem okozna neked nehezseget bebizonyitani a tudomany elott.
Ne keverjuk mar ossze a hitet a tenyekkel. Olyan konnyen dobaloztok azzal, hogy letezik a hitetek targya, mikozben egyetlen konkret bizonyitek sincsen a letezeserol, csak mondvacsinalt valosag alap nelkuli hulyesegek.
18 ezen már túl vagyok. És mint írtam bántalmazott, nem pedig “nem jött össze”. De nem akarok magyarázkodni, aki érti érti.
A lényege az volt a kiírásnak, hogy amit önvígasztaló módon mantráznak, az nem igaz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!