Milyen színűek a képen látható szemek? Mennyire gyakori ez a szemszín? Mi a véleményetek?
Ha írnék egy cikket, amiben egy pszichopata a szereplő, biztosan ezt tenném a szalagcím mellé :D
Tipikusan szürke szem, nekem is hasonló van, én úgy hívom, hogy seszínű. Annyi előnye van, hogy általában felveszi a ruháim, vagy a környezetem színét, tehát ha zöldben vagyok, akkor inkább zöldesebb, a pasztel fenyőszínt például egy az egyben felveszi, ha meg kék, akkor inkább ez a szürkéskék, kék árnyalatú. Szóval nem kell a szememhez nézni a ruháimat :)
Szépnek nem mondanám, de szerintem nagyon érdekes, és büszke is vagyok rá. Volt akinek pont tetszett. :)
21:55
Köszönöm a hasznos válaszod.
Véleményem szerint szép szemszín, és ahogy mondtad is, "érdekes" (szerintem) a világossága miatt. Jól teszed, hogy büszke vagy rá, én is az lennék, ha a képen látható személy lennék. (Mick Thomson).
És nem lennének ronda szemeim.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!