Mit tegyek, hogy ne féljek egyedül este? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Egyedül lakok kertes házban.
Néha féltem de nem volt vészes. De x okok miatt úgy érzem pánikbeteg is lettem.
Van mikor nagyon félek itthon este.
Alapból nyugodt környék de bennem van a félelem.
Újak a nyílásszárók, ajtó.
Van az udvarra egy kamera és a kapura is vesz egy.
Van két kutyám viszont ők elvannak zárva, mert felássák a kertet ( vannak cickány lyukak) gondolom ezért.
Úgy döntöttem akárhogy fognak ásni kifogom őket engedni, de volt mikor akkor is féltem akkor attól is h valaki bántani fogja a kutyáimat.
28 éves lány vagyok.
2021. júl. 2. 12:15
21/25 A kérdező kommentje:
Ja és van mozgás érzékelőm is kettő egy a kapunál egy a bejáratnál
2021. júl. 2. 15:23
22/25 A kérdező kommentje:
Lehet a sok éves magány jön ki így. Igen szarok a gödrökbe 😂 úgyis felásta a vakond és nem nő semmi virágom ( rohadék) akkor meg mindegy :)))
2021. júl. 2. 15:24
23/25 anonim válasza:
Neked inkább panelban kéne lakni szerintem. Bár itt sincs mitől félned szerintem. Panelban nem vagy egyedül feletted is van valaki alattad is mindehol hol az való neked. Nincs olyan állat aki oda törne be.
24/25 A kérdező kommentje:
Panelba is volt olyan 2 külön helyen is ahol nyitogatták az ajtót.
Persze tudom túlparázom de igyekszem ezt elnyomni
2021. júl. 2. 15:50
25/25 anonim válasza:
De legalább nem lennél egyedül. Ha be is megy valami csöves panelba mindig van valaki aki elzavarja nem neked kell. Hacsak nem alapitasz majd családot akkor neked nem éri meg egy kertes házban lakni egyedül. De te tudod. Amúgy nem ártana pszichológus sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!