Mit tegyek, hogy ne féljek egyedül este? Mit javasoltok?
Egyedül lakok kertes házban.
Néha féltem de nem volt vészes. De x okok miatt úgy érzem pánikbeteg is lettem.
Van mikor nagyon félek itthon este.
Alapból nyugodt környék de bennem van a félelem.
Újak a nyílásszárók, ajtó.
Van az udvarra egy kamera és a kapura is vesz egy.
Van két kutyám viszont ők elvannak zárva, mert felássák a kertet ( vannak cickány lyukak) gondolom ezért.
Úgy döntöttem akárhogy fognak ásni kifogom őket engedni, de volt mikor akkor is féltem akkor attól is h valaki bántani fogja a kutyáimat.
28 éves lány vagyok.
Riasztó.
Plusz ha ennyire durva, akkor érdemes lenne pszichológus segítségét kérned.
Szerezz be egy férfit.
"Családi házban élő, egyedülálló 28 éves lány párt keres."
Ha nem vagy abszolút ronda és kövér, akkor lesz pasid.
Riasztón gondolkoztam erre gyűjtögetnem kell, nem drága mert kértem már árajánlatot de hirtelen zsebből most nem tudom kifizetni.
Elsőnek: ha egy pasira gondolsz az nem olyan egyszerű ám. De ha nem erre gondolsz akkor kérlek fejtsd ki.
Igazából csak annyi, hogy tavaly nyáron a szomszédba fényes nappal bementek szerencsére otthon voltam, de kiugráltak a kerítésen 3 roma nő aztán elfutottak pár házzal odébb egy kocsihoz elhajtottak, hiába próbálta a szomszédség összetenni a rendszámot meg hiába adtak leírást nem lettek meg. Nekem azóta van vannak kamerák, de mindig olvasom a csoportban meg hallom barátnőmtől hogy lábnyomokat találnak.
Nem is attól félek, hogy megölnek álmomban, mert utána végülis már mindegy hanem ha elviszik az értékeimet ( fűkasza, szétbarmolja az autót , üvegcsere stb) azzal nekem károkat okoznak hiába a biztosítás nem biztos h fedezi
Hát nézd kinek mi a ronda.. van hasam nem vagyok 200 kiló de ez nem így megy. Volt olyan pasim mikor már itt laktam h ki se mert menni megnézni mi csörög..
Akkor persze idegből konyhakéssel kimentem de csak valami állat volt.
Ilyen pasi nem kell.
Kérdező, ugye tudod, hogy ez nem normális?
Jó lenne leállni a barátnőiddel való beszélgetésben, ha csak riogatni tudnak. Ha tényleg pánikbetegnek is érzed magad, akkor érdemes lenne szakemberhez fordulni, mert félelemben nem lehet élni. Egyébként meg, attól, hogy a szomszédodban megtörtént nagyon kevés arra az esély, hogy veled is meg fog. Ennyi erővel mindenki retteghetne éjszaka, sőt, utcára is félhetnénk kilépni, mert bármikor meggyilkolhatnak.
És ez szabályos? Nem számít majd valami megtévesztésnek? Ha mondjuk polgárőr/ rendőr meglátja?
Olyan riasztót akarok ami be lesz jelentve biztonsági szolgalathoz hozzájuk beriaszt és a rendőrökkel együtt jönnek ki. Ez havi szinten se drága.
Igaz lehet a túlzott magány miatt félek,de mondom ez a pasi téma nem olyan egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!