Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért bántanak a lányok,hogy...

Miért bántanak a lányok,hogy csúnya vagyok?

Figyelt kérdés

Még a szünet elöt a suliba három lány állandóan azzal szekált,hogy ronda vagyok nem lesz soha barátnőm meg olyan flegmák,lekezelőek velem.

(Persze egy rossz szót se szóltam mondtam nekik)

ezt megelégeltem és rájuk szóltam,hogy most már aljának le akkor elkezdtek vihogni és a végén én lettem a sz@r alak...

Mi van ha visza megyünk suliba és újra elkezdenek piszkálni?

Mi alapon bántanak valakit,aki semmit se ártót nekik??

Az ilyen lányokal tudom nem kell foglalkozni de az viszont igen,hogy leégetnek masok elöt,szégyenbe hoznak...

Már nem tudok hinni magamba,nincsen önbizalmam...

Miért kell azzal foglalkozni,hogy másik ellentétes nemű társa mennyire ronda

Szóval mit kéne tennem velük,hogy leálljanak?

Hogyan legyen több önbizalmam?

2021. júl. 2. 01:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%

ahhoz, hogy önbizalmad legyen, arra születni kell! Ahhoz, hogy szép legyél, azért egy minimálisat tehetsz, de általában a szép emberek arra is csak úgy születnek!

Három olyan típusú lány? Hát azok a bizonyos zavaró tényezők egyik altípusai, amik procedurálisan legenerálódnak a pályán (az életben), tehát ez a szr játék (ez a The Reality) így meg tud szivatni. Nem tudsz ellene tenni semmit, mert ha lelövöd őket, akkor is te húzod a rövidebbet, mert mész a dutyiba.

Erre a sorsra lettél predesztináva, sajnos el kell fogadnod! Csak a hétvégéken meg a nyári szünetben "van lehetőséged megmenekülni" úgymond...

Nekem is ilyen sorsot osztott ez a bsi qva élet, jó depis is lettem tőle, össze vagyok omolva...

De főleg az nem tetszik, hogy én meg a cgny lányoknak jövök be :( [az is csak azért, mert fogszabályzóm van és kellene a fém...]

Meg úgy nézek ki, meg olyan gyenge és gyáva vagyok, mint aki bsi

2021. júl. 2. 10:10
 12/27 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de egy kicsit hülyeség amit írtál mert önbizalma bárkinek lehet csak kell egy ember aki erősít na Én ezt nem talatam meg
2021. júl. 2. 12:54
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért szekálnak, mert őket még nem szekálta senki, és nem tudják milyen érzés az áldozat szerepében lenni. Lányokat könnyű ám visszacsúfolni, csak arra vigyázz, hogy a csúfolásnak mindig legyen igazságalapja. Ha ez megvan, akkor szép lassan vissza fognak húzódni a csigaházukba, és békénhagynak. Ha látják hogy lehet téged szivatni, és csak annyit mondasz nekik hogy hagyjatok már... Akkor nem fognak békénhagyni.
2021. júl. 2. 13:05
 14/27 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm visza fogok vágni!
2021. júl. 2. 13:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
nem tudják milyen az áldozat szerepében lenni, vissza kell vágni
2021. júl. 2. 14:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dugni akarnak veled, tuti hogy valamilyen furcsa szexualis feszultseg vonzalom van a hatterben. Nincs ra esszeru magyarazat, hogy lanyok, egy szamukra jelentektelen ferfit miert tamadnanak. A lanyok a nekik konkurens tobbi lanyt tamadjak, meg esetleg az oket visszautasito, elerhetetlen szuper ferfit gyulolik.
2021. júl. 2. 18:07
 17/27 A kérdező kommentje:
Bár így lenne 😂😂
2021. júl. 2. 18:32
 18/27 A kérdező kommentje:
De ment a zöld pacsi 😉
2021. júl. 2. 18:33
 19/27 anonim válasza:
51%
Szerintem nem lehetsz annyira ronda ha gondolod küldj képet nekem és mondok véleményt 😊
2021. júl. 2. 18:36
 20/27 A kérdező kommentje:
Okes küldöm privátba ha gondolod de te is privibe küld a véleményed kérlek
2021. júl. 2. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!