Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek alacsony az...

Szerintetek alacsony az önbizalma?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, akivel randizgatok, nagyon jól megvagyunk. Eszméletlen helyes, kívül-belül álompasi nekem. Nagyon magabiztos, laza személyisége van. Viszont, ha megnéznek az utcán vagy vki elkezd nekem írogatni (őszinte vagyok, így megmondom neki, nemhogy félreérti egyszer és csak vita lenne belőle), akkor utána hideg lesz és úgymond eltol magától érzelmileg és próbál rábeszélni az "udvarlóra", hogy az úgy is jobb lenne biztos. Ezek alapján alacsony az önbizalma vagy féltékeny vagy mi ez? Egy ilyen pasihoz van vmi használati utasítás?

Vmi tipp? Egyébként 27 éves a pasi, ha számít.

2021. júl. 1. 12:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Juj, nekem ez a túlzott féltékenység ijesztő. Normál esetben ha megnézik a nőt egy pasi mellett, büszke. Én menekülnék, ha már egy kapcsolat elején ennyire bizalmatlan, de ez persze az én véleményem.

(De mondjuk akivel lefekszek, azzal nem csak randizgatok, de lehet manapság ez másképp van, mint kb. 10 évvel ezelőtt. Ugyhogy az is lehet, hogy valóban okot adsz a féltékenységre, ezt érdemes lenne átgondolnod. Ha nem így van, és zavar téged ez a viselkedése, kérdezd meg miért csinálja, jobb az elején letisztázni a dolgokat.)

2021. júl. 1. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!