Kívülről szép szerinted ez az élet?Vagy csak én vagyok picit irigy rá?
Szóval van egy srác nálunk itt a városban,van egy üzlete (nem írom le milyen fajta,mert megtaláljátok):D de a lényeg hogy úgy tűnik elég jól megy neki a szekér. Most vett egy Ford Mustangot,márkás ruhákban jár stb stb ő ott a főnök szóval elég gyakran bent van bárki megtalálja.
Ez mellett egy olyan fullos csajszival van együtt,akit ha most ide be linkelnék szerintem mindenki kicsapná azt a bizonyos bőrtokost,tényleg az a csaj ki..ott jól néz ki. Amikor még fiatalabb volt majdnem össze is jöttem vele,de hát eléggé furcsa volt velem...olyan semmilyen. Megengedte hogy fogjam a combját ilyesmi de ennyi...szótlanul volt mint a f..z
Ezzel a sráccal meg olyan boldognak néznek ki...egyébként ez a csaj alkalmazottként kezdte ebben az üzletben,majd lefeküdt ezzel a sráccal gondolom a pénz miatt,így lett ő is egy valami féle kis főnök ott.
A lényeg az hogy pasi kifejezetten szarul néz ki,kopaszodó,alacsony,nyeszlett senki,szóval ha nem lenne pénze az utcán bele tudnál rúgni:D
De kifejezetten irigy voltam ma rá amikor láttam ezzel a csajjal.
Én sose értettem hogy miért mással kell villogni. Ha ennyi pénze van, miért nem plasztikáztatja magát? A haj problémát is meg lehet oldani, akár ha kopasz lenne az is jobban nézne ki.
Ha én ilyen pénzes lennék, inkább magamból csinálnék modell típust, nem egy nőből akinek csak a pénzért kellek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!