Milyen a kedvenc telefontokod? És bögréd, kulcstartód? Mennyire tükrözik a használati tárgyaid azt, amilyen vagy?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 23:16
11/22 anonim válasza:
Nincs "kedvenc" telefontokom, egy grafitszínű flip tokot vettem rá hogy ne legyen baja a készüléknek.
A kedvenc bögrém fehér, zöld könnyezőpálma levelekkel.
Kulcstartóm nincs.
12/22 A kérdező kommentje:
Végre valaki, aki érti a kérdést, (10/11-es),köszönöm szépen a normális válaszod, én is hasonló dolgokat szoktam rendelni, utazásaim során beszerezni, vagy készítettni (egyedi tokok, bögrék, laptop matrica, hűtőmágnes stb.) 🙂 Nincsenek Pokemonos dolgaim, se unikornisos pizsamám, nem értem a flegma és cinikus hozzászólásokat. Viszont vannak kedvenc pólóim, bögréim, telefontokom, kulcstartóm, egérpadom stb. amiket nem a Tescóban vettem le a polcról, hanem külföldről szereztem be őket vagy egyedileg készítettem, vagy ajándékba kaptam.
2021. jún. 30. 16:48
13/22 anonim válasza:
Kérdező senki nem problémázott a kérdésen, tök feleslegesen pattogsz meg bunkózol. Mindenki válaszolt a kérdésre, az már nem mások hibája, hogy te sértésnek veszed ha az ilyesmi viselkedést meg tárgyakhoz ragaszkodást tinilányosnak nézik. Azért nézik annak, mert az, de ennek rád nem kéne hatással lennie, úgy élsz ahogy jólesik.
14/22 anonim válasza:
Tehát aki nem veled ért egyet, annak nem normális a válasza? :D
15/22 anonim válasza:
A telefontokom ilyen könyv szerű, szóval nemcsak az alja van meg, tiszta fekete műbőr 1,5 éve, mióta megvan ez a telefon, a 2 bögrém átlátszó (kávés,vizes) a kulcstartóm meg egy bőrből készült levélforma. Egyszerűek, nem bonyolítom túl mert nem is érdekel milyenek. Viszont én magam egy bonyolult személyiség vagyok, szóval nincsen összhangba nálam a kettő.
16/22 anonim válasza:
Telefontokot és kulcstartót nem használok (Nokiám van, annak nem árt semmi; azok az idők pedig rég elmúltak, amikor a kulcstartó-gyűjteményem nagyobb volt, mint maga a kulcscsomóm). Bögréből rengeteg van, többségüket ajándékba kaptam és nem tetszenek. Napi szinten egy minta nélküli, átlátszó üvegbögrét használok. Csetreszeket nem gyűjtök, viszont van pár száz plüssállatom, azok többet mondanak rólam, mint egy telefontok.
17/22 anonim válasza:
Nalam egy pillanatnyi otlet vezerli, es nem erdekel, ki mit gondol. Pink flamingos telefontokom akkor lett, mikor sorra neztem Divine filmjeit. Total ellentetem, es ezert imadom a telefontokot.
18/22 A kérdező kommentje:
😆 így van, aki nem ért velem egyet, annak nem normális a válasza, teljesen fel vagyok háborodva. 🤧 Aki tinilányosnak gondolja, minek válaszol? Teljesen nyilvánvaló hogy nem a hozzád hasonlóknak szólt a kérdés. Térj vissza a 18+ kategóriákhoz. Az közönséges stílusodat pedig tartsd meg magadnak vagy fáraszd vele a családtagjaidat, és azt az egy-két ismerősödet, aki valami oknál fogva szóba áll még veled. 🤢
2021. júl. 1. 11:16
19/22 anonim válasza:
What? Én simán csak írtam egy releváns választ (#11) miután kiemelted hogy az előttem író az egyetlen aki "értette a kérdést"... Idéznéd, hogy hol írtam bármit ami közönséges? De egyébként az 1., 2., 4., 5., 6., 7., 8. válaszoló is releváns választ adott a kérdésedre, mégis leszóltad őket is.
20/22 anonim válasza:
Nem flegmaztam, en nem szoktam nagyon targyakat venni emlekbe nyaralasokon stb, ajandekba is inkabb olyan dolgokat kerek mindig, amiket hasznalok. (Marmint nyilvan telefontokot, bogret stb is hasznalod, de ezeket nem szoktam ajandekba kerni :D) Nekem ezeknek a dolgoknak nincsen erzelmi erteke, szemelyiseget sem akarok veluk kifejezni, annyit akarok, hogy beleilljen az esztetikamba, azaz ne legyen giccses, gyerekes, stb. Hanem egyszeru legyen, de szep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!