Kedvenc telefon márka?
Hát, most már nehéz ezt megmondanom.
Valamikor a HTC volt. Egészen az okostelefonok kezdetétől a One M7-ig (2013). Mindig olyan minőségű volt a hardver, és annyira jó volt a Sense UI (ugyebár akkor még a stock Android nem volt annyira jó, mint a Lollipop óta, a gyártók erősebb skineket használtak - és hát a Sense nagyon elegáns, jól működő cucc volt).
Aztán ugyebár a HTC elkezdett hanyatlani, mára meg már szinte nincs is (mondjuk pont ma láttam, hogy Desire 20 néven hoznak ki valami újat, de az sem túl meggyőző a hatalmas akkukapacitáson kívül). Volt még egy One M9-em tőlük az M7 után, ami annyira borzalmas lett, hogy azóta már csak távolról figyelem őket.
Aztán lett OnePlus 3T-m, majd OnePlus 6-om... szerettem őket, de ma már a OnePlus is annyira drága lett, hogy már nem feltétlen éri meg a drágább, és nagyobb tudású telefonok helyett.
A Samsungot sosem szerettem a TouchWiz miatt (ami már nincs egy ideje), meg a borzalmas műanyag telefonjaik miatt, ami még a Galaxy S6 előtt volt jellemző.
Most viszont egy S10-et használok mint céges telefont (és elsődleges telefont is, a OnePlus 6-ot széttörtem sajnos), meglepően jó.
Szóval nem tudom.
OnePlus, és meglepő, de talán Samsung.
"Valamikor a HTC volt. Egészen az okostelefonok kezdetétől a One M7-ig (2013). Mindig olyan minőségű volt a hardver, és annyira jó volt a Sense UI (ugyebár akkor még a stock Android nem volt annyira jó, mint a Lollipop óta, a gyártók erősebb skineket használtak - és hát a Sense nagyon elegáns, jól működő cucc volt)."
Nekem még mindig a HTC. A HTC Sense UI tényleg mindig is gyönyörű volt és ez most is így van. A stock Android kinézete szerintem még mindig hányinger. U12+ felhasználó vagyok, ami a HTC utolsó csúcskészüléke (2018). Nincs szívem megválni tőle, nagyon szeretem, még mindig remek teló. One M8 (2014) nekem nem volt, viszont az annyira tetszik még most is, hogy elgondolkodtam egynek a beszerzésén.
A legjobb az iPhone -ba, hogy nem kell azon gondolkodnod, milyen theme - külsőt húzzál a készülékre.
Mert ők mondják meg mi a trend! (és mert nem testreszabható)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!