Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen a kedvenc telefontokod?...

Milyen a kedvenc telefontokod? És bögréd, kulcstartód? Mennyire tükrözik a használati tárgyaid azt, amilyen vagy?

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 23:16
A kérdező szavazást indított:
Állatos
Sportos
Vicces
Plüss
Egyedi készítésű
Kedvenc zenekaros
Idézetes
Horoszkópos
Neves, kezdőbetűs
Más
20 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Sima feket szilikon tokom van.

A bögrém pedig szintén fekete, de ha melegvizet öntök bele, akkor zöld színű lesz, és megjelenik rajta egy mosoly.

A kulcstartóm pedig sima kulcskarika, néhány betű, szív, és egy kisautó van rajta, ami használható zseblámpaként, és lehet vele cigit gyújtani.

2021. jún. 29. 23:29
 2/22 anonim ***** válasza:
65%

A telefontokom mustarsaga, absztrakt (viragokra emlekezteto) mintakkal.

Bogrebol sokfele van, a vicceseket nem szeretem, azokat sem, amik valamilyen alkalmat jelolnek, ilyenjeim nincsenek. (Boldog szulinapot, legjobb testver stb ezek gagyik.)

A kulcstartomon ceges logo van.

Amiket a szavazati lehetosegeknel soroltal, olyan dolgaim semmibol nincsenek, nem vagyok 13 eves.

2021. jún. 30. 00:18
 3/22 anonim ***** válasza:
81%
Mocskos.
2021. jún. 30. 01:01
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok tinilány, úgyhogy nem tudok választani a fenti listából.

A kulcstartóm egy MiG-29-es remove before flight cetli.

Nem tükrözik - mert nem azért vannak, hogy ezekkel mutassam a világ felé ki vagyok.

2021. jún. 30. 02:11
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyszínű rosegold, fliptok, viszont már gondolkozom a cseréjén, mert egy kicsit megérett már rá.

A kulcstartóm pedig egy 10+ éves maci (nem látszik rajta), amin fehér-rózsaszín kötött pulcsi van, és a közepén van a keresztnevem.

Kedvenc bögrém pedig nincs.

Nekem sem tükrözik.

2021. jún. 30. 09:12
 6/22 anonim ***** válasza:
zenekaros vagy macskás
2021. jún. 30. 10:03
 7/22 anonim ***** válasza:
Sima fekete műbőr tok van a telefonomon, nekem ebben az a lényeg, hogy a funkcióját ellássa, ebben simán földhöz is vághatnám a telefonom, nem lenne baja :D A kulcstartómon 2 kis dolog van amit utazás közben vettem szuvenírként. Kedvenc bögrém sose volt, tavaly kaptam egyet ajándékba azóta azt használom, de nem kötődöm tárgyakhoz semmilyen szinten szóval nem mondanám kedvencnek. Én is elég rég voltam már tinilány :D
2021. jún. 30. 11:11
 8/22 anonim ***** válasza:
65%

Atlatszo telefontok.

Kedvenc bogre nincs.

Kulcstartobol egy van, egy sima karika, lakaskulcsok es bicikli kulcsa van rajta, ennyi.

Ezek hasznalati targyak, a praktikum a donto, miert kellene ezeknek tukrozni a szemelyisegemet?

Esetleg 16 eves korig, amig az embernek keplekenyebb a szemelyisege, addig meg lehet ilyenrol beszelni, de felnottnel kisse fura kerdes.

2021. jún. 30. 11:12
 9/22 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kell ennyit problémázni egy kérdésen. Ne válaszoljon rá olyan, akinek nem tetszik, nem kötelező.
2021. jún. 30. 12:21
 10/22 anonim ***** válasza:

Telefontoknak ilyen átlátszó cuccokat szoktam csak, nem bonyolítom túl :D

Itthoni bögréim, amit nagyon szeretek használni, egy a bécsi karácsonyi vásárbol van (szív alakú - és ez kifejezetten az enyém, senki más nem használja), meg van egy fél literes nagyon masszív, Pesten valahol lehet magadnak kerámiákat festeni-megvenni, onnan van :) (Na ezt van, hogy elcsaklizzak, amiatt, hogy ilyen nagy.)

Kulcstartó van egy alma alakú, egy régi műanyag figura feje (mindkettőt kaptam), illetve egy sörnyitó :D

Azt hiszem, ezek is kifejezik valamennyire a személyiségem, de ahol tudatosan figyelek erre, az a táskáim (festett, több különböző tote bag), kitűzők, illetve matricák, amikkel még egyelőre csak a laptopomat dekoráltam :)

2021. jún. 30. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!