Milyen a kedvenc telefontokod? És bögréd, kulcstartód? Mennyire tükrözik a használati tárgyaid azt, amilyen vagy?
Sima feket szilikon tokom van.
A bögrém pedig szintén fekete, de ha melegvizet öntök bele, akkor zöld színű lesz, és megjelenik rajta egy mosoly.
A kulcstartóm pedig sima kulcskarika, néhány betű, szív, és egy kisautó van rajta, ami használható zseblámpaként, és lehet vele cigit gyújtani.
A telefontokom mustarsaga, absztrakt (viragokra emlekezteto) mintakkal.
Bogrebol sokfele van, a vicceseket nem szeretem, azokat sem, amik valamilyen alkalmat jelolnek, ilyenjeim nincsenek. (Boldog szulinapot, legjobb testver stb ezek gagyik.)
A kulcstartomon ceges logo van.
Amiket a szavazati lehetosegeknel soroltal, olyan dolgaim semmibol nincsenek, nem vagyok 13 eves.
Nem vagyok tinilány, úgyhogy nem tudok választani a fenti listából.
A kulcstartóm egy MiG-29-es remove before flight cetli.
Nem tükrözik - mert nem azért vannak, hogy ezekkel mutassam a világ felé ki vagyok.
Egyszínű rosegold, fliptok, viszont már gondolkozom a cseréjén, mert egy kicsit megérett már rá.
A kulcstartóm pedig egy 10+ éves maci (nem látszik rajta), amin fehér-rózsaszín kötött pulcsi van, és a közepén van a keresztnevem.
Kedvenc bögrém pedig nincs.
Nekem sem tükrözik.
Atlatszo telefontok.
Kedvenc bogre nincs.
Kulcstartobol egy van, egy sima karika, lakaskulcsok es bicikli kulcsa van rajta, ennyi.
Ezek hasznalati targyak, a praktikum a donto, miert kellene ezeknek tukrozni a szemelyisegemet?
Esetleg 16 eves korig, amig az embernek keplekenyebb a szemelyisege, addig meg lehet ilyenrol beszelni, de felnottnel kisse fura kerdes.
Telefontoknak ilyen átlátszó cuccokat szoktam csak, nem bonyolítom túl :D
Itthoni bögréim, amit nagyon szeretek használni, egy a bécsi karácsonyi vásárbol van (szív alakú - és ez kifejezetten az enyém, senki más nem használja), meg van egy fél literes nagyon masszív, Pesten valahol lehet magadnak kerámiákat festeni-megvenni, onnan van :) (Na ezt van, hogy elcsaklizzak, amiatt, hogy ilyen nagy.)
Kulcstartó van egy alma alakú, egy régi műanyag figura feje (mindkettőt kaptam), illetve egy sörnyitó :D
Azt hiszem, ezek is kifejezik valamennyire a személyiségem, de ahol tudatosan figyelek erre, az a táskáim (festett, több különböző tote bag), kitűzők, illetve matricák, amikkel még egyelőre csak a laptopomat dekoráltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!