Ha választhatnátok személyiséget, milyenek lennétek?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 13:42
11/20 Senior Séf válasza:
Személyiséget nem választ, hanem fejleszt az ember.
12/20 anonim válasza:
Ugyan olyan mint most, csak legyek sokkal közvetlenebb az emberek felé, ne szorongjak annyit, és el tudjak beszélgetni bárkivel bármiről
13/20 anonim válasza:
Full bunkó:
14/20 anonim válasza:
Választhatunk. Olyan vagyok, amilyenné tettem magam.
15/20 anonim válasza:
Tudatos lenne a légzésem és fáradtan nem lennék vérfarkas.
16/20 anonim válasza:
Szívesen lennék érzéketlen. Most túlérzékeny vagyok, állandóan csak sérülök, kva nehéz felállni már a milliomodik pofon után.
Azt mondják, boldogok a lelki szegények. Néha lennék ilyen lelki szegény.
17/20 anonim válasza:
Bárcsak extrovertált lennék! 😅 Ezen kívül Ezen kívül több merészséget is kérnék.
18/20 anonim válasza:
Szerintem aki extrovertált szeretne lenni, az az, csak mellette "nyomi". Nem bántás, nem tudom jobban kifejezni. El vannak nyomva. Ott van bennük, csak nem tud kijönni.
19/20 anonim válasza:
Utolsónak: extrovertált azért szeretnék lenni, hogy ne fárasszanak le az emberek, hanem pont, hogy belőlük nyerjem az energiát. Az introk nem visszahúzódóak vagy félénkek, hanem szimplán a társasági helyzetekben elfáradnak. A mai világunk pedig az extrovertáltságot jutalmazza, ha szerepelsz, ha jössz-mész stb, de engem kimerít a sok szociális interakció. Hát, ezért szeretnék extro lenni. Értem miért írtad, hogy "nyomi", de az introvertáltság nem a félénkséggel meg frusztráltsággal egyenlő.
20/20 anonim válasza:
Ha kiválaszthatnám, hogy milyen legyek, bátor, erős, karizmatikus, szenvedélyes, forrófejű, kitartó és küzdeni akaró, rettenthetetlen személy lennék. Pont olyan, mint amilyen a példaképem volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!