Ha az alábbiak közül csak egyet választhatnál, ami örökké tart, a többit pedig rendszeresen kellene ugyanúgy csinálnod, mint eddig, melyik lenne az?
Figyelt kérdés
Örökké:2021. márc. 23. 18:13
A kérdező szavazást indított:
Tiszta fogak/friss lehelet
Tiszta/frissen mosott haj
Mindig rövidre vágott körmök
Szőrtelenség mindenhol
Frissen mosdott állapot/tisztaság
32 szavazat
1/6 Metionin válasza:
Ha nem nőne többé szőr ott ahol nem akarom, az nagyon király lenne. A többi nem izgat, szeretek tisztálkodni de a szőrtelenítés, áh :D
2/6 anonim válasza:
A tisztaság válaszba beletartoznak a fogak is. Beugratós kérdés.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam egyben, azért szedtem külön. Mert lezuhanyozhatsz, de fogat, meg hajat nem feltétlenül mosol. De értsd jól. :)
Én például a fogakra szavazok, mert azt kell a legsűrübben és ha rossz a leheleted, az kellemetlenebb, mintha zsíros lenne a hajad.
2021. márc. 23. 18:23
4/6 anonim válasza:
Mivel olyan szőrös vagyok, mint egy jeti, és rühellem az örökös szőrtelenítést, egyértelmű a válaszom. A tisztálkodás és a fogmosás nem esik nehezemre.
5/6 anonim válasza:
Utálok fogat mosni, így kitalálod.
6/6 anonim válasza:
Én alapból nem szoktam tisztálkodni se fogat mosni a körmömet néha néha vágom csak le szóval egyik se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!