Ha repülő balesetet szenvednétek, hová szeretnétek lezuhanni, ha választhatnátok?
Figyelt kérdés
Jóska bácsi 56F2021. máj. 28. 21:16
A kérdező szavazást indított:
Csernobilban
Lakatlan szigetre kajmánokkal
Egy szigetre kannibálokkal
A nyílt tengerre egy tutajjal
31 szavazat
1/8 anonim válasza:
Csernobilba. Ha már szarban vagyok, legyek nyakig.
2/8 anonim válasza:
Csernobil. Annyira már nem nagy a sugárzás (hacsak nem konkrétan a koporsóba zuhan) + eléggé figyelik a területet 0-24-ben ahhoz hogy gyorsan kivigyenek. Meg a régi lakosok egy része visszaköltözött már (a mára nyugdíjasok, akiknek "már mindegy" alapon megengedte az állam)
3/8 anonim válasza:
Csernobil.
Ha túlélem a zuhanást, még gyorsan körbenézek ott, elég nagy álmom megtekinteni egyszer, vonzanak az ilyen elhagyatott helyek, főleg, ha érdekes a múltja.
A másik indokom az, hogy legalább részben lakott terület, körülötte pedig teljesen civilizált, nagyobb esélyem lenne túlélni az egészet, kaphatnék kórházi ellátást, élelmiszert és haza tudnék utána jönni különösebb megpróbáltatások nélkül.
4/8 anonim válasza:
Jóska bá, elég gyökér kérdesei kezdenek lenni, talán ennyire unatkozni tetszik? 😁
5/8 anonim válasza:
Mar az irant erdeklodsz, a holttestem darabokban hova kepzelem? Mindegy, csak mas ne seruljon es ne lassa.
6/8 anonim válasza:
Csernobil. Ha túlélem ,esélyes hogy megtalálnak.
7/8 anonim válasza:
Egy lakatlan szigetre, ahol senki más nincs, és csak én élem túl.
8/8 anonim válasza:
Javítom: 1-2 jó nő túlélő lehet, akiknek épp bejövök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!