Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Te is utálod ha erőszakkal...

Gabor kérdése:

Te is utálod ha erőszakkal rád akarják tukmálni a saját véleményüket?

Figyelt kérdés
Néha a tény is lehet vélemény de a vélemény nem lehet tény? Nem írok példát ha nem érted
2021. jún. 29. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

A kérdést sem fogalmaztad meg rendesen, nem is segítesz azoknak, akik esetleg nem értik elsőre.

Ha tényleg érdekel mások véleménye, vagy a válaszok, akkor segíts másoknak.

2021. jún. 29. 12:49
 2/6 A kérdező kommentje:
1-es Válaszod 100% hasznosak találtam
2021. jún. 29. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
szerintem mindenki
2021. jún. 29. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Azt senki nem szereti, ha valaki rájuk akarja erőszakolni a véleményét.

Viszont a tényektől eltérő véleménynek nincs semmi értelme.

Pl. a biliárdgolyó gömb alakú, ha te váltig állítod, hogy bizony paralelepipedon, neked kell tudnod ezt bebizonyítani.

2021. jún. 29. 13:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet tényektől eltérő véleménye bàrkinek. :D Általában ez is szokott lenni. Ez nem probléma.

Pl. Léteznek szellemek.

Ezt mondja valaki, nem támasztja alá, de nem támadom le. Rendben, szerinte léteznek. Ott a gond, ha valaki erőszakos, ideges lesz és támadni kezdi.

Gondolkodhatnak másképp az emberek. Ott a gond, mikor valaki meg reaktívan védi a saját álláspontját, mintha az élete múlna rajta. De nem utálom, ha valaki ilyen, az mindenkivel, önmagával is erőszakos és rugalmatlan. Neki lesz tőle nehezebb az élete, nem nekem.

2021. jún. 29. 13:51
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Én is utálom ha valaki rám akarja erőszakolni a véleményét. Ha valakivel eltérőt vallunk, akkor én is elmondom ő is, ha egyikünknek sem változik a véleménye, akkor nem beszélünk róla többet, mert nekem A másiknak B. Ezért nem kell összeveszni. Beszélgetni lehet róla, véleményt mondani, de nem kell ráerőszakolni, hogy csak az a jó amit én mondok és semmi más.
2021. jún. 29. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!