Elegáns dolog valaki irodáját a távollétében kipakolni és az összes cuccot a földre szórni a folyosón?
Szóltak hogy kezdjem el összepakolni mert átalakítás lesz. A hét végére legyen kész. Gyanús volt de hát amit mondanak azt csinálom.
Ez volt hétfőn. Gondoltam kedden nekikezdek.
Kedd reggel megyek be, az iroda tárva nyitva, a csupasz falakig ki lett szórva minden, bútorok minden és a személyes cuccaim a folyosó kövére leszórva válogatás nélkül, mint valami építési törmelék. iratok is, amik eddig katonás rendben voltak, most őskáoszos összevisszaságban.
És mindezt hétfő délután a távozásom után sikerült megalkotni a „tisztelt“ főnöknek, miközben azt mondta van rá egy hetem.
És ugye hétfő a távozásom után elvileg üres az épület, mégis „valakik“ kipakolták ....
Na ez lenne a szitu.
Vélemények?
Mert a főnökök gerinctelen patkányok.
Mellesleg ez egy magyar mukahely nyilván, így a meglepö az lenne, ha tisztességes lett volna az eljárás. Én otthagynám úgy ahogy van, az egészet a fenébe. Ha nem is végleg, de táppénzre kiiratkoznék, addig csak összeszedi a cuccokat a mocsok, aki kidobta..
" addig csak összeszedi a cuccokat a mocsok, aki kidobta.."
Ettől függetlenül ha BÁRMI eltűnik nincs meg azért TE leszel a felelős, függetlenül adtól ki dobálta ki.
mert ez egy ilyen hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!