Elegáns dolog valaki irodáját a távollétében kipakolni és az összes cuccot a földre szórni a folyosón?
Szóltak hogy kezdjem el összepakolni mert átalakítás lesz. A hét végére legyen kész. Gyanús volt de hát amit mondanak azt csinálom.
Ez volt hétfőn. Gondoltam kedden nekikezdek.
Kedd reggel megyek be, az iroda tárva nyitva, a csupasz falakig ki lett szórva minden, bútorok minden és a személyes cuccaim a folyosó kövére leszórva válogatás nélkül, mint valami építési törmelék. iratok is, amik eddig katonás rendben voltak, most őskáoszos összevisszaságban.
És mindezt hétfő délután a távozásom után sikerült megalkotni a „tisztelt“ főnöknek, miközben azt mondta van rá egy hetem.
És ugye hétfő a távozásom után elvileg üres az épület, mégis „valakik“ kipakolták ....
Na ez lenne a szitu.
Vélemények?
És ugye a szar kamu hogy majd visszaköltözhetek, de azért a zárat érdekes módon már le is cserélték noha tök üres az iroda....
Nagyon átlátszó.
Nem léptem ki.
Nem is írtam ilyet.
nem mondok fel, miért mondanék fel. rúgjanak ki végkielégítés és tsai...
miért mondanék fel.
"Biztos az alkesz főnököd volt!"
nem kérdés hogy ő volt. Ez nem kérdés. Csak az a kérdés miért kellett ez ilyen patkány gerinctelen módon intézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!