Miért van az, hogy egyes emberek ellenzik az albérlet kiadást?
Nem az első vagyok, de a lakhatás egy létszükséglet, a gyémánt ékszer birtoklása pedig egy sznob szokás. Ha nem látod a különbséget az elég problémás.
Egyébként gyémántköves gyűrűt egyszer veszel mondjuk 200.000Ft-ért és az annyi, albérletre havonta fizetsz kb. ennyit. :)
Szerintem is undorító jelenleg az albérlet kiadás kultúrája.
#3 A lakhatás valóban létszükséglet, de remélem nem gondolod, hogy egy másik embernek kellene biztosítania valaki idegennek a lakhatást. A lakás kiadás nem szeretetszolgálat, hanem egyszerű üzlet, semmi undorító nincs benne.
Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni, hogy a boltokban miért kérnek pénzt az élelmiszerekért, hiszen enni és létszükséglet.
#3 vagyok, #4-nek:
Nem a szolgáltatást, hanem annak árát tartom undorítónak.
Hogy a példádat helyessé tegyük, akkor a boltokban a kenyér mondjuk 3000 Ft-ba kellene, hogy kerüljön, ami szerintem szintén undorító lenne egy létszükségletért cserébe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!