Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy egyes...

Miért van az, hogy egyes emberek ellenzik az albérlet kiadást?

Figyelt kérdés
Pl rossz szemmel nézik, hogy más kiadja a lakását vagy egy szobáját, és rendszerint az ilyen emberek nem is mennek albérletbe lakni, hanem másképpen oldják meg a saját nyomorúságukat. Pl egyszer hallottam, hogy egy ilyen manusz eltiltotta a lányát egy fiútól, akinek a szülei albérlet kiadással foglalkoztak.

2021. jún. 27. 09:47
 1/5 anonim ***** válasza:
98%
Mert a minimálbérnél is többe kerülnek az albérletek havi díjuk.
2021. jún. 27. 09:59
 2/5 A kérdező kommentje:
értem, de attól még nem kellene ellenezni, akkor ilyen alapon a gyémánt ékszerek árúsítását is lehetne ellenezni, mert az is drága
2021. jún. 27. 10:01
 3/5 anonim ***** válasza:
74%

Nem az első vagyok, de a lakhatás egy létszükséglet, a gyémánt ékszer birtoklása pedig egy sznob szokás. Ha nem látod a különbséget az elég problémás.

Egyébként gyémántköves gyűrűt egyszer veszel mondjuk 200.000Ft-ért és az annyi, albérletre havonta fizetsz kb. ennyit. :)

Szerintem is undorító jelenleg az albérlet kiadás kultúrája.

2021. jún. 27. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 A lakhatás valóban létszükséglet, de remélem nem gondolod, hogy egy másik embernek kellene biztosítania valaki idegennek a lakhatást. A lakás kiadás nem szeretetszolgálat, hanem egyszerű üzlet, semmi undorító nincs benne.

Ennyi erővel azt is lehetne kérdezni, hogy a boltokban miért kérnek pénzt az élelmiszerekért, hiszen enni és létszükséglet.

2021. júl. 29. 19:47
 5/5 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, #4-nek:

Nem a szolgáltatást, hanem annak árát tartom undorítónak.

Hogy a példádat helyessé tegyük, akkor a boltokban a kenyér mondjuk 3000 Ft-ba kellene, hogy kerüljön, ami szerintem szintén undorító lenne egy létszükségletért cserébe. :)

2021. aug. 2. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!