"Albérlet helyett miért nem veszel lakást?" kérdés nem cinikus?
23 éves voltam és egyik ismerősöm szólt be hogy ő sosem értette mi értelme van albérletet fizetni, miért nem veszek lakást? Róla tudni kell hogy 33 éves volt és válás után kapott egy lakást a volt férjétől.
23 voltam, akkor jöttem ki az egyetemről, és ő nem értette hogy miért albérletet fizetek! :D
Nem cinikus szerintem, hanem tök komolyan nem érti.
El kell engedni az ilyet.
# 2
úgy látom te is érted :D , tehát azt mondod ha 23 évesen bementem volna egy bankba úgy hogy akkor kezdtem életem első munkahelyén és kérek lakáshitelt, 0 forint önerővel, egyedülállóként, ingatlanfedezet és kezes nélkül akkor azonnal megkaptam volna.
Érted mi volt a problémám???
Az albérlet mobilitást ad. Oda tudsz menni dolgozni, ahol karriered szempontjából a legjobban megéri.
Ráérsz később is lakást venni.
# 6
ez szuper, de ha nem olyan helyen laknának a szüleid ahonnan el tudod érni a munkahelyed akkor bizony neked is "pazarolnod" kellene a pénzt.
# 8
nekem napi 600 km oda vissza már túl sok lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!