Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennének a nők,lányok ha...

Mit tennének a nők,lányok ha előttük bántalmaznájék vagy szidnájék az édesapjukat?

Figyelt kérdés
(Velem nem fordult még elő)Tudjuk hogy a férfiakat általában idegesíti ha az anyjukra rászállnak,sőt sokszor rossz szemmel nézik ha anyjuk szerelmes és védik az anyjukat.Na de lányok,nők hogy vannak ezzel az ellenkező nemmel?Ha pl megütnê valaki előttük az édesapjuk hogy reagálnának?
2021. jún. 26. 21:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Morbid helyzet a köbön.
2021. jún. 26. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban az anyai nagyszüleim egyszer nagyon nekiestek apámnak, csak szóban, de nagyon zavart, hogy veszekedtek, semmi okuk nem volt rá, akkor kiálltam apám mellett a nagyszüleim ellen, és lecsillapodtak.
2021. jún. 26. 21:25
 3/7 anonim ***** válasza:
65%
Úgy érzem ha valaki megütné az apámat, ő jobban meg tudná védeni magát, mint én őt. Nem tudom mit reagálnék, de nem keverednék bele, az biztos, mert csak rontana a helyeten. De ilyen úgyse fog megtörténni, szóval mindegy is.
2021. jún. 26. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy férfi szájára vette az apámat, gunyorosan beszélt róla, pedig nem ismerte. Rögtön felment a pumpa bennem és elküldtem a fenébe meg azt hajtogattam, hogy az apámról nem beszélhet így.

Apám viszont amikor találkozott pl az exemmel (munkaügyben hívta, ezer másik szolgáltatót kereshetett volna)-akiről nagyon jól tudta, hogy undorító módon csalt meg, nagy haverkodást csapott, ott röhögött vele az ablak alatt. Otthon voltam náluk és végig hallottam. Azt is, hogy miután apám bement, az exem kiröhögte a munkatársaival.

Ennyit erről. :(

2021. jún. 26. 22:52
 5/7 Katona Dius ***** válasza:

Az egy dolog, hogy apám simán megvédené magát. Nem balhés alak, de van annyi esze, hogy ha nekimennek, megvédje magát.

Ha valami miatt nem tudná, nem lenne rá képes, én nem szaroznék.

Ha szóban bántják akkor szóban mennék a támadó ellen, ha fizikailag, akkor úgy.

Gyerekkoromban évekig jártam önvédelmi edzésekre, felnőtt koromban is keveredtem egyszer-kétszer verekedésbe, mikor éjszaka nekem jött pár részeg idióta, sosem maradtam még alul. Ez persze valamilyen szinten szerencse is, mert 2-nél többen még sosem jöttek nekem.

De ha egy ember menne neki apámnak, szerintem el tudnám venni a kedvét tőle.

Durvább esetekre amúgy is van nálam mindig pici flakonos hajlakk, gázspray helyett, illevte egy bicska is. Elég szar környéken lakom.

2021. jún. 26. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem jutna el a másik oda hogy megüsse. Nem nyúlnak az édesapámhoz.

Ha utólag derül ki, akkor nem tudom, de nem engedném őket a közelébe.

2021. jún. 26. 23:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én százhatvan vagyok, de legalább nagyobb erővel (egyenesen előre) bele tudok találni egy gyomorszájba🤷🏼
2021. jún. 27. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!