Vettél már úgy használati tárgyat, hogy tudtad, soha nem fogod használni?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy csak azért vetted meg, mert akartad, hogy legyen neked egy olyan dísznek, nézegetni. Vagy ha nem te, akkor rokonod, ismerősöd. Olyasmire gondolok, hogy autó, motor, miközben nincs jogsid, és nem is akarod vezetni. Vagy felnőtt fejjel drága babaház, mert gyerekként vágytál rá, de csak 35 évesen lett rá pénzed. Vagy egy dobfelszerelés, mert tetszik, de eszed ágában sincs dobolni.
Tehát drága használati tárgyakat, de csak mert tetszik, viszont használni nem akartad. Ilyen eseteket várok, köszönöm.
2021. jún. 26. 05:48
1/5 anonim válasza:
Nemrég vettem egy távirányítós autót, mert kiskoromban volt, most megtetszett egy. 1* használtam.
2/5 anonim válasza:
Nem drága, de egyszer vettem két hokikorongot. Korcsolya se volt még a lábamon soha, nem is lesz. Ha gazdag leszek akkor meg lesz egy Harley-m. Nincs motoros jogsim, nem is lesz. De kell.
3/5 anonim válasza:
Vettem gumimatracot, hogy majd jó lesz strandra, kétszer is elvittem de ki sem bontottam nem volt kedvem felfújni, azóta már el sem viszem magammal valahol van a kamrában...
4/5 anonim válasza:
Vettem egy gitárt, bár nem hiszem, hogy valaha lesz idom eleget gyakorolni. Neha pötyögök rajta...
Vettem biciklit, kb. 1szer használtam, felnőttként már nagyon nem jön be, pedig gyerekként szerettem.
5/5 anonim válasza:
Fagyikészítő gép, tudtam, hogy ezek az olcsóbbak nyilván nem érik meg, mert egyfélét tudsz készíteni, drága alapanyagokkal, sok idő alatt. De annyira vágytam már rá évek óta, és kíváncsi is voltam, hogy a házifagylalt mennyire más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!