Lányok! Egy 182cm magas fiú mennyire felel meg nektek magasságra?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 16:31
12/22 anonim válasza:
Hozzám kicsit magas, 161 centi vagyok. De nem küldeném el.
13/22 anonim válasza:
Én fiú vagyok. A 178 centim miatt sok hátrány ért már. Egyszer az egyik csaj azért nem akart ismerkedni, mert elővette a centist oszt nem volt meg a 182 🤷♂️ aztmondta hogy ezen a magassarkú sem segít, szóval tipli van😐 én gyorsba belőttem a hajam, de úgy is csak 180 voltam így inkább nem erőltettem tovább....
14/22 anonim válasza:
Kb 150-215-ig belefer, viszont a pasinak irgalmatlanul tetszenie kell kivul-belul. Leszarom a magassagot, viszont es nagyon kicsi az esely.
15/22 anonim válasza:
A férjem 183, és tökéletes a 167-168centimhez :)
17/22 anonim válasza:
Számomra mindegy a magasság, volt ennél sokkal alacsonyabb (kb 165 cm-es) és magasabb (190 körüli) barátom is.
150 cm/N
19/22 anonim válasza:
Eh én eléggé alacsony vagyok... 168 cm magas
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Ahogy látom, a legtöbb lánynak pont jó a magasságom🙂
2023. jún. 26. 18:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!