Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tényleg majdnem 5 és fél...

Tényleg majdnem 5 és fél millió beoltott van, vagy ez is csak kormány hazugság?

Figyelt kérdés
Csak az teszi kérdőre a hitemet a számban, mert nemrég dolgoztam egy strandon -gépészet- és nem voltak éppen a toppon. Tudom, valahol sokkal többen vannak, de itt alig voltak a megszokotthoz képest és rákérdeztem mi a probléma, a stafftól jött is a válasz, hogy sokakat kell elküldeniük mert nincs kártyájuk és részben emiatt nagyon kicsi a forgalom. De akkor kérdezem én ( aki pfizerrel van beoltva) hogy hol a francban van az a 5 és fél millió beoltott, aki felnőtt, és max 2-3 millió nem oltott, akkor az a 5.5 millió már a gyermekeikkel együtt 70%-ra meg kellett volna töltsék a strandot, vagy hülye vagyok?
2021. jún. 24. 20:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ki tudja pontosan, ez a níp úgy kever, ahogyan nem szégyelli.
2021. jún. 24. 23:29
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet az oka, hogy aki beoltatta magát, az nyilván tart a vírustól, és nem szívesen megy strandra. Ellenben aki nem oltatta magát, az lehet nem is hisz a vírusban. Egyébként, szerintem meglehet az az 5 és fél millió. Ha az ismerőseimet tekintem, kb a felük be van oltva legalább.
2021. jún. 24. 23:29
 13/18 anonim ***** válasza:
Voltam koncerten, mindenki be volt oltva és jó sokan voltunk. Nem ismerek olyat, aki nincs beoltva és nem gyerek. Szóval én hihetőnek tartom a számot. Ja várj, ismerek egyet. De ő átesett, azért nem oltatott még.
2021. jún. 25. 00:02
 14/18 anonim ***** válasza:
A Palatinuson voltam és szerintem rengetegen voltak a múlt hét szombaton.
2021. jún. 25. 06:29
 15/18 anonim ***** válasza:

10

A gazdaságot legfőképpen a gyárak emelik Magyarországon azok nem zártak be (több száz ember egymás nyakán dolgozott és dolgozik azóta is egy légtérben)

Szóval, nálam ez az indítsuk újra a gazdaságot itt el bukott. NYÍLVÁN LOGIKUS AMIKOR HALLÁLOS JÁRVÁNY VAN ,AKKOR A GYÁRI SZEKTORBAN DOLGOZOKRA NEM TÁMAD,DE AZ IRODÁBAN LÉVŐ 6 SZEMÉLY MEG MENJEN HOME OFFICEBA :D

VAGY NYILVÁN AZ IS LOGIKUS HOGY AKIKNEK SAJÁT VÁLLALKOZÁSUK VAN(Fodrász, Panzió,->igen ,direkt panziót írtam és nem hotelt, mert azért üzleti útra lehetett menni,az azért sok hotelnek jól jött)Ők is zárjanak be,de ami termel az mehet. MONDJUK AZ EGÉSZ NEM LOGIKUS ,AMI ITT FOLYIK..

Köszönöm, de engem egyáltalán nem visel meg én ugyan úgy megyek mindenfele, mint írtam csak nem ülök be sehova, de mint írtam ilyenkor amúgy is teraszozok kint, mint be üljek valahova.

A határ lezárásról meg annyit,hogy meglehet oldani mindent és egyébként sem volt hosszú távon lezárva.

Nem félek egyáltalán csak nem fogom beadatni, nálam már elbukott az első évbe ez a vírus mizéria meg amúgy is ha meg lesz ha nem az 5 és fél millió beoltott már mehetek én is amerre láttok ,mert nem kell védettségi sem és maszk sem.

És meg lesz és tudod miért? mert az emberek nyáron költik a legtöbb pénzt pl a Balatonon .. és tudod kiknek van ott szállodájuk ? na ezért lesz meg a beoltott és majd ha jön a hideg meg jön a vírus.(Már ha még egyszer elmerik játszani)

Szép napot!

2021. jún. 25. 09:03
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak a válogatott meccsek miatt oltattam be magam, mert védettségi igazolvány nélkül nem lehettem volna ott a két budapesti meccsen. Mivel az oltás nem ad védettséget (legfeljebb enyhébbek lesznek a tünetek) ezért nem hiszem, hogy sokkal jobb lenne.

Jelenleg úgy gondolom, hogy ha lesz még oltás akkor azt nem fogom beadatni.

2021. jún. 25. 09:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok oltva mert terhes vagyok és nem szerettem volna így.

Viszont a párom és a családom illetve barátaim nagy része is be van oltva.

Sok ismerősöm nem jár strandra már rég, hanem inkább szabadstrandra, tó partra. Illetve pl az én családom sem megy strandra, mivel én nem vagyok oltva, olyan opciót keresnek mindig ahova nem kell kártya és mindenki mehet.

De most hogy 1-2 hét múlva már lehet kártya nélkül is menni strandra meg mindenhova, most már úgyis jobban megindul a tömeg.

2021. jún. 25. 09:11
 18/18 anonim ***** válasza:

16

ésszerű gondolkodásod lehet..

2021. jún. 25. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!