A templomban áldozáskor miért viszik ki az emberek a táskájukat?
Köszönöm, hogy megválaszoljátok a felvetésem, de hurrogni nem kéne. Nem akartam vitázni csak tisztázom a félreértést.
Én nem arra a kis vállraakaszthatós borítékméretű táskára gondoltam, az tényleg ott van azt ott van egész végig akár az ember vállán, észre se veszi. Annál sokkal nagyobb dolgokra gondolok, amit láttam én is. De nálunk, ha nem is a szomszédban van a templom azért nincs nagyon messze senkitől, buszozni semmiképpen nem kell. Ezzel nem számoltam, bocs.
Oké béna a cucc feszes női ruhában, de én tényleg nem pici táskára gondoltam, hanem nagyobb szatyorra, vagy kézitáskára, ami már valóban fura szerintem.
Érdekes, mi vasárnap este jártunk, akkor már senki nem ment dolgozni utána általában, boltba meg pláne nem. Nem volt említve felekezet meg miseidőpont sem a kérdésben. De lehet ilyen persze.
Nálunk nem hallottam még lopásról. A kérdésre való informatív válasz meg az, hogy szerintem is eleve mi az, hogy valaki lopni megy misére. Nem hiszem, hogy a lopástól való félelem mozgatja a dolgot, de ha az, akkor nagy baj van, mert az ember magából indul ki.
Nagyon nem vagyok tinifiú, én itt senkiről nem mondtam mennyi idős és milyen nemű, szóval rólam se, kérlek.
Én csak azt mondom, ha már valaki banyatankot húz maga után még az áldozáshoz is, az talán már komoly túlzás.
Föntebb meg leírtam, hogy egy kisebb válltáskát meg tudok érteni teljes mértékben. Még az üveg vizet elbíró cuccot is, de kérem, talán a teljes bevásárlással már talán nem kéne odamenni az ostyát kérni. Talán.
Bocsi, az én kommentem után volt, és trollnak hittelek #19. Merthogy a zsepit meg a telót emlegeted, ami tényleg nálam van írva, de más is van írva nálam ezeken kívül mondjuk. Azt hittem te rontottál nekem, főleg, hogy utána még egy címzett komment is van, ami nagyon rosszindulatúan hangzik. Azért még tartom, hogy templomba nem sok minden szükséges önmagunkon kívül és ez nem annak kérdése mennyi idős vagy és milyen nemű. Az már tényleg többet számít, hogy milyen messze laksz és mennyire van hideg vagy meleg és hasonlók.
Bocsi, ha támadásnak vetted, ez nálam nem pörgés, szeretek visszajárni és megnézni mások véleményét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!