A templomban áldozáskor miért viszik ki az emberek a táskájukat?
Tök igazad van, de én tudod mit nem értek: Miért visz valaki táskát a templomba? Nem kell oda sokmindent vinni, sok pénzt meg főleg nem. A telefonod sem lehet bekapcsolva, de az zsebben is el van. Meg mondjuk egy zsepi, mert a templomban mindig hideg van. Zsoltárt, Bibliát, olvasót meg nem nagyon szoktak, de az kézben is el van, ha valakinek kell. Szégyellik míg odaérnek? Oké, lehet megszokás a táska, de akkor is én is láttam olyat, hogy jó hogy nem a gurulóskocsit vitte.
Amíg jártam misére nálam soha nem volt táska. És ja, gáz, ha valaki lopni jár templomba.
Tedd be a telot meg zsepit zsebbe, lecci.
Foleg egy noi ruhan, kosztumony,akarmin, ami nem farmer. Abban is bena
"Elég szürreális lenne, hogy valaki kirohan a táskával vagy kilop belőle valamit."
Sajnos nem tudni, hogy melyik embernek épp mi jár a fejében, pláne ha sok az ismeretlen ember a templomban.
"Miért visz valaki táskát a templomba?"
- papírzsepi
- lakáskulcs
- pénz
- igazolványok
- buszjegy, bérlet, kocsikulcs (nem mindenkinek a szomszédban van a templom)
- víz (hőségriadó van)
- frissítő nedves törlőkendő
Aztán lehet, hogy valaki mise után megy még egyből vásárolni, vagy máshova, és nincs ideje hazaugrani... stb.
Kérdező, templomban is lophatnak, illetve anyai nagyszüleim falujában olyan pici a templom, hogy olyan is volt gyerekkoromban áldozáskor, hogy az emberek nem ugyanoda ültek vissza, aki kívül ült, belülre került például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!