Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A templomban áldozáskor miért...

A templomban áldozáskor miért viszik ki az emberek a táskájukat?

Figyelt kérdés
Arra az 1-2 percre amíg kimegy viszi magával a táskát, de miért? Fél, hogy ellopják pont egy mise alatt? Elég szürreális lenne, hogy valaki kirohan a táskával vagy kilop belőle valamit.
2021. jún. 22. 21:29
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt mar ra eset hidd el !!
2021. jún. 22. 21:30
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű azért mert egész végig rajta van az emberen a táska és megszokja, nem látja értelmét arra az 1-2 percre levenni ha már eddig is rajta volt és előtte sem zavarta.
2021. jún. 22. 21:33
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
nem rohan ki vele, de siman lophatnak
2021. jún. 22. 21:34
 4/23 A kérdező kommentje:
#2 azt már meg sem kérdezem, hogy miért van rajta egész végig :D
2021. jún. 22. 21:36
 5/23 anonim ***** válasza:
7%

Tök igazad van, de én tudod mit nem értek: Miért visz valaki táskát a templomba? Nem kell oda sokmindent vinni, sok pénzt meg főleg nem. A telefonod sem lehet bekapcsolva, de az zsebben is el van. Meg mondjuk egy zsepi, mert a templomban mindig hideg van. Zsoltárt, Bibliát, olvasót meg nem nagyon szoktak, de az kézben is el van, ha valakinek kell. Szégyellik míg odaérnek? Oké, lehet megszokás a táska, de akkor is én is láttam olyat, hogy jó hogy nem a gurulóskocsit vitte.

Amíg jártam misére nálam soha nem volt táska. És ja, gáz, ha valaki lopni jár templomba.

2021. jún. 22. 21:38
 6/23 A kérdező kommentje:
#5 azért lehetnek olyan helyzetek, hogy pl. munka előtt vagy után megy valaki misére, azt megértem, velem is megesett már ilyen többször.
2021. jún. 22. 21:41
 7/23 anonim ***** válasza:
65%

Tedd be a telot meg zsepit zsebbe, lecci.

Foleg egy noi ruhan, kosztumony,akarmin, ami nem farmer. Abban is bena

2021. jún. 22. 21:42
 8/23 anonim ***** válasza:
85%

"Elég szürreális lenne, hogy valaki kirohan a táskával vagy kilop belőle valamit."

Sajnos nem tudni, hogy melyik embernek épp mi jár a fejében, pláne ha sok az ismeretlen ember a templomban.

2021. jún. 22. 21:45
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"Miért visz valaki táskát a templomba?"

- papírzsepi

- lakáskulcs

- pénz

- igazolványok

- buszjegy, bérlet, kocsikulcs (nem mindenkinek a szomszédban van a templom)

- víz (hőségriadó van)

- frissítő nedves törlőkendő

Aztán lehet, hogy valaki mise után megy még egyből vásárolni, vagy máshova, és nincs ideje hazaugrani... stb.

Kérdező, templomban is lophatnak, illetve anyai nagyszüleim falujában olyan pici a templom, hogy olyan is volt gyerekkoromban áldozáskor, hogy az emberek nem ugyanoda ültek vissza, aki kívül ült, belülre került például.

2021. jún. 22. 21:50
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk festményt is loptak a templomból, szóval jobb, ha vigyáz az ember!
2021. jún. 22. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!