Miért van manapság ennyi homofóbfób ember Magyarországon?
Ha valaki nem is ellenséges, csupán erkölcsi okokból nem kedveli magát a homo vagy etc szexualitást (nem magát az embert), vagy rávilágít, amikor a meleg lobbi áltudományos dolgokat mantráz már rögtön röpködnek a megjegyzések, hogy "homofób". Pedig - az ő szavaikkal élve - aki nem tud azonosulni ezekkel az orientációkkal, annak genetikai oka is van, tehát nem tehet róla = annak született :D Hiszen gyakorlatilag minden viselkedési formának vannak genetikai okai is.
Miért van hát ez az otromba megbélyegzés? Mivel különb ez a megjegyzés, mint ha rájuk használnák a b. betűs kifejezést?
Az erkölcsös emberek lettek beállítva általuk betegnek, mintha valamilyen fóbiájuk lenne. Pedig vannak akik a házasságtörést is utálják, akkor ők is betegek? Undorító kettős mérce, és nem értem, hogy mi lett a kiváltója ennek az utóbbi években? Nem csak MO.-n, hanem az egész világon hatalmas teret nyert az lmbtqstb lobbi, varázsütésre a világ legfontosabb problémájává vált.
A homofóbfób egy ugyanolyan mesterséges szó, mint amit a melegek használnak a hagyományos értékrenddel rendelkező emberekre.
Ja, ez ma a 20. ilyen kérdésem, kérdésenként 20 ezret kapok érte, ezért írom mindig ki. Most veszem megfele a Ferkát, ami puncimágnes, annak ellenére, hogy látens buzі vok. Bár az is lehetséges, hogy ez az első kérdésem a témában. Nem vágom ezt a paradoxont, egyszer írjatok mennyien üldözik a melegeket, utána meg hogy csak 1 ember írogat hasonló kérdéseket :D
Ha neked hagyományos értékrend és erkölcs másokat hátrányos helyzetbe tenni, esetleg abuzálni, akkor ott vannak bajok. Mert akár tetszik, akár nem, nincsenek meg az azonos jogaik a melegeknek. Pl nem házasodhatnak, ezáltal nincsenek meg a házassággal járó jogok sem. És baszki, lehet jönni a vallással, csak ma már rohadtul nem az egyház folytatja a házassághoz tartozó dokumentációt. És most, ha én tök mindegy, hogy férfivel, vagy nővel, kölcsönös beleegyezéssel össze akarok házasodni, polgári keretek között, annak rohadtul semmi köze nincs az egyházhoz, mert nem az ő szertartásuk szerint történik, nem ők dokumentálják. Kvázi egy vallási közösségnek sincs köze hozzá, ha ők nem fogadják el a homoszexuális beállítottságot, akkor ők nem adnak össze azonos nemű embereket. Ennyi. Más országokban illegális melegnek lenni, van ahol halálra is ítélnek érte embereket. De nem kell messzire menni, a mai Magyarországon is vertek már meg embert csak mert szivárványos vászon táska volt nála. Most az új törvényjavaslat pedig ellehetetleníti a fiatalokat, megfosztja őket a felvilágosítástól. (Ami egyébként a klasszikus heteroszexuális oldalról is elég gyér) Mert ha valakinél otthon nincs net, nem meri szóba hozni senkinek, csak magában érzi, hogy hát neki nem azok jönnek be, akiknek kéne, akkor az annak a tizenévesnek nagyon rossz lesz, mert azt fogja hinni, hogy egyedül van és baj van vele. Meg fog nőni az öngyilkossági ráta.
Vagy ez nem gond? Mert ez rohadtul a homofóbok által erkölcsös értékrendből jön.
Csak az a baj, hogy vannak melegek és egy évben egy napon felvonulnak?
Hát senkinek nem árt vele jobban, mint bármi más felvonulás. Kit érdekel? És nem, nem lehet a négy fal között csinálni, csak a digi-dugi való oda, de az mindenkinek. Ha kérdezik a kapcsolati státuszod akkor már ki is derült a szexualitásod, hiszen nem lehet egész életetben hazugságban élni. A párodat nem tagadhatod egész életedben. És persze, lehet mondani, hogy élj hetero életet, csak ott van egy párod, aki ellenkező nemű, és soha a büdös életben nem lesz meg a kémia, és ez egyszer ki fog bukni, és addig is hazudni kell neki, hogy te amúgy szereted, pedig ez marhára nincs így. Érdekes, hogy a nagy erkölcscsőszök szerint rendben van átbszni valakit, csak azért, hogy egészséges, "tisztességes", hetero erkölcsöknek megfelelő életét éljen egy meleg ember. Vagy ez nincs rendben?
A felvonulásnak van létjogosultsága, tetszik-nem tetszik. Amíg ilyen vitát kelt az, hogy egyesek szerint rossz, akkor addig mindenképpen szükség van a figyelemfelhívásra, mert ha valamit nem látunk azt képesek vagyunk úgy kezelni, hogy nincs, és akkor nincs előrelépés. Ha pedig nem keltene már senkiben indulatokat a Pride puszta létezése, nos, akkor nyugodtan mehetne, mert senkit nem zavar.
"legfontosabb problémájává vált"
6uzik, zsidók, migránsok akkor szoktak előjönni, amikor a jobboldal épp össze akarja terelni a potenciális választóit, ezért megkeveri a kártyákat. Megint nem a "nyomuló 6uzik" ásták elő magukat!!! Világos?
Nem kéne annyit ülni a saját összemesterkélt sóműsorotok előtt, és akkor minjárt kevesebb 6uzilobbi meg afgán lenne. Magatoknak egyétek meg, amit főztetek. A többi baloldali ember azt se tudja, hogy volt az a szerecsentérdelés, ti meg már nagyobb genderszakértők vagytok, mint akármelyik érintett. Hát nem ő ül a kva tévétek előtt! Nem is hallott róla. Menjél locsáljál, normális ember azzal van elfoglalva ilyenkor, nem a BAZ megyei vályogházakra pályázó afgánokat nézegeti a tévében.
Nyolcmilliárd emberből mindig lehet találni olyat, akinek ilyen, olyan vagy amolyan téren habzik a szája, nyomul a nézeteivel. Ti meg direkt azt mutogatjátok napi három órát, és akkor... el vagytok képedve, hogy micsoda végeláthatatlan 6uzilobbi van. Annyi van, amennyit az uszításra berendezkedett propagandaminisztérium előírt a sajtó számára. Meg amennyit nézed a tévéteket. Azt már tele a fejetek a saját magatok zöldségeivel.
@23as értem, akkor a meccsen a szivárványba öltözött München, a szivárványos karszalaggal meg szivárványos stadionnal bizonyára csak véletlen lesz.
Meg az angol bajnokságban is a szivárványos szögletzászlót a Fidesz szerkeszti oda. Köszönöm, hogy ezt is megtudhattam, most már tisztán látok!!44négy!
25-ös, az szerintem nem meglepő, ha egy idióta, diszkriminatív törvényre szolidaritásként az érintett kisebbséggel így reagálnak például Münchenben. Viszont a stadion nem lesz kivilágítva, megmondta az UEFA. A város nem emiatt van szivárvány színben és a karszalag sem feltétlen a magyar törvény miatt van.
Nagyon csőlátású vagy. Fogalmazz meg érveket ellenünk, utánna beszélünk.
23-as vagyok. Pride hónap van, és vannak normális országok, ahol elfogadott melegnek lenni, mert ott már felfogta az ország vezetése, hogy nem káros a gyerekekre. Kvázi akár ahhoz is hozzájárulnak, hogy megjelenjen a szivárvány is, pláne a most behozott (nem tudom pontosan, hogy végleges-e) magyarországi diszkriminatív törvényre reagálva nem meglepő. Technikailag ha úgy vesszük a kormányunk provokálta ki azt a cseszett nagy szivárványt. Mert amíg emberi jogokat sértő törvények vannak a világban, addig fel kell hívni a figyelmet arra, hogy létezik a kisebbség, akik nem ártanak senkinek, és őket is figyelembe lehet és kell venni.
Egyébként miért asszociálunk a szivárványból a melegekre rögtön? A szivárvány színei (elvonatkoztatva az lgbtq-tól) tök jól mutatnak, szép, felfűnő, felhívja a figyelmet jelenesetben egy stadionra, ahol éppen történik valami. Nem kell rögtön a melegekre gondolni, még akkor sem ha arra mutat a célzás.
Egyébként szerintem ahhoz, hogy valaki homofób legyen, jobb esetben is tájékozatlannak, ne adj isten ostobának kell lenni, rosszabb esetben meg pusztán rosszindulatúnak. Mert azt értem, hogy valaki nem érti és ezért ellenérzése van, de ha nem is próbál nyitni, megtudni, hogy mi ez, akkor az már az ostoba kategória. Ha meg csak simán rosszindulatú, nos had ne magyarázzam, hogy azzal mi a baj. Mégis milyen ember az, akit zavar a másik senkire sem káros boldogsága?
És most megelőzöm a pedofília és egyéb ótvarok idekeverését és összemosását, mert erre idővel mindig szükség van. Amíg valami kölcsönös beleegyezéssel történik két élő ember között, addig nincs gond. Na most egy hulla, egy kecse nem tud beleegyezni ilyesmikbe. Egy pici gyerek, egy könnyen befolyásolható kiskamasz egy felnőttnek szintén nem tud beleegyezni reális belátással. Míg tegyük fel, hogy van két 20 éves alanyunk, full mindegy, hogy az két nő, két férfi, vagy egy férfi és egy nő, el tudják közös beleegyezéssel dönteni, hogy akarjanak-e egymástól bármit is.
Egyébként releváns ellenérvet még nem hallottam a homoszexualitás ellen. A vallás kit érdekel, nem mindenki hívő, nem kell a vallás szerint élni, ha valaki nem hisz. Az, hogy undorító-e, az egyéni ízlés kérdése, felesleges hangoztatni, ha nem tetszik, akkor nem csinálod. A szaporodás kérdése ismét nem releváns, túlnépesedés van a bolygón, ráadásul még mindig több a hetero, nem emiatt fogunk kihalni, plusz ott a tudomány is. Az, hogy természetes-e homoszexuálisnak, vagy bármi másnak lenni, az eléggé vitatott, de szerintem ez elhanyagolható. A modern orvoslás se természetes, beleszól a természetes szelekcióba, mégse tüntet senki az orvosi beavatkozások, gyógyszerek ellen. A számítástechnikai eszközök sem természetesek. Tulajdonképpen a legtöbb emberi találmány természetellenes.
Csak alap kérdéseket kell feltenni a homoszexualitással kapcsolatban. Árt-e bárkinek is? Nem. Hátrányos helyzetbe kerül miatta bárki is? Nem. Akkor mi a baj vele?
Én egyébként engedném az örökbefogadást is az azonosnemű pároknak. Akit örökbe lehet fogadni, azt a gyerekeket nyilván nem olyan családokól veszik el, ahol anyuka-apuka együtt és minden fasza. Viszont a roma származású, vagy beteg, esetleg már idősebb gyerekeket (a már nem kisbabákat) nem igazán akarják örökbe fogadni heteroszexuális házaspárok. És ez amúgy rohadt szomorú, mert van aki van vagy 4-6 éves, vagy annál idősebb, esetleg csak szimplán roma, vagy és szinte senki nem akarja őket, nincs semmilyen családjuk. Ha az azonosnemű párok és a nem házasok is tudnának örökbe fogadni, akkor megnőne az esélyük a nem fehér, a beteg, és az idősebb gyerekeknek a jobb életre. Nagyjából tudom mit beszélek, a középiskolai kolink közelében egy nevelőotthon van(asszem ez a neve), voltam már ott önkéntes, beszéltem ottani gyerekekkel, több korosztályból. Aki ott van 10 alatti, az nem igazán érti, hogy miért nem kell senkinek. Akik annál idősebbek, azoktól gyakran hallottam olyan megjegyzéseket, hogy jó lenne ha akár egy azonosnemű pár venné magához, kár, hogy erre nincs lehetőség. Van olyan gyerek, akit a nevelőotthonban bántalmaznak a nála idősebbek, és a nevelők ezzel nem foglalkoznak gyakran. És minden este más nevelő van, ráadásul annyira nincs idő mélyebb, szülő jellegű kapcsolat kialakítására a gyerekekkel. Ebbe is bele kéne gondolni. És ha engedjük a melegek örökbefogadását, akkor idővel elfogadott lesz. Nem kell itt a gúnyolódással érvelni, hogy jajj kigúnyolják a gyereket az isiben. Sok embert csúfoltak már iskolában, és nem azért mert melegek a szülők, hanem valami más miatt. A konfliktust, a problémát kell megoldani, nem az állítólagos okot megszüntetni. Ha valakit a szemüvege miatt csúfolnak, se veszed el tőle a szemüvegét. Ha valakit a súlya miatt, az se fog tudni másnapra lefogyni/hízni. A gúnyolódást kell elsősorban kezelni.
Ha meg valaki nem tud azonosulni a homoszexualitással, akkor az ne legyen meleg, ennyi. Ha nekem nem jön be a vaníliafagyi, akkor nem veszek vaníliafagyit. De nem is kezdek el tüntetni, meg toporzékolni, hogy le a vanília-propagandával, a vanília kedvelő lobbinak nincs is semmi rendes érve, csak áltudományos dolgokat mantráz.
"Egy pici gyerek, egy könnyen befolyásolható kiskamasz egy felnőttnek szintén nem tud beleegyezni reális belátással"
Pontosan. Ezért is jó a magyar állam szabályozása. Anglia, Kanada, etc, ahol hormonkezelésnek vetnek alá ahogy írod befolyásolható gyerekeket.
"Nem árt senkinek"
Maga az, hogy meleg vagy, nem árt. Az lmbt lobbi viszont, mint fentebb írtam ehhez vezetett.
"Ha nekem nem jön be a vaníliafagyi, akkor nem veszek vaníliafagyit. De nem is kezdek el tüntetni, meg toporzékolni, hogy le a vanília-propagandával, a vanília kedvelő lobbinak nincs is semmi rendes érve, csak áltudományos dolgokat mantráz."
De azért sem kezdesz el toporzékolni, hogy aki nem szereti az vaniliafagyifób meg micsoda ganéj, tájékozatlan, sőt ostoba. ;)
32-as vagyok ismét.
"Pontosan. Ezért is jó a magyar állam szabályozása. Anglia, Kanada, etc, ahol hormonkezelésnek vetnek alá ahogy írod befolyásolható gyerekeket."
A hormonkezelésnek semmi köze a homoszexualitáshoz, az már transzeműség kérdése. Tudomásom szerint hormonterápián, műtéten nem eshet át sehol sem kiskorú, és ezt nem is támogatom én sem. Ahol a transznemű kiskorúaknak van lehetősége bármi kezelésre, csak orvosi szakvélemények után, tudtommal csak hormonblokkolót szedhet, ami pusztán késlelteti a pubertáskort, bármikor le lehet állni a szedésével, káros hatásról nem igazán tudok mit mondani.
De egyébként én nem a nemváltásra írtam azt, amit, hanem a párkapcsolat és a szex vonatkozásában.
"Maga az, hogy meleg vagy, nem árt. Az lmbt lobbi viszont, mint fentebb írtam ehhez vezetett."
Nem igazán értem, hogy mire írtad, hogy vezetett volna bármi rosszra az lmbt "lobbi".
"De azért sem kezdesz el toporzékolni, hogy aki nem szereti az vaniliafagyifób meg micsoda ganéj, tájékozatlan, sőt ostoba. ;)"
Persze, mert senki nincs olyan hozzáállással, hogy a vanilliafagyit kedvelő embereknek ne legyen annyi joga, mint mindenki másnak, aki nem szereti.
"Vagy vaniliafelvonulást sem tartasz"
Simán lehetne, senkinek nem ártana, ha lenne, csak nincs rá érdeklődés, nem támogat semmi ügyet, nem tartozik semmilyen közösség részéhez.
"nem lesz kötelező elem ah iskolákban a vanaliafagyi népszerűsítés"
A homoszexualitás sincs népszerűsítve az oktatásban. A felvilágosító óra nem népszerűsít semmit. A felvilágosító órának a szervek működéséről, terhesség és nemi betegségek megelőzéséről, és az érzelmi háttérről kell(kellene) szólnia. Most ha leegyszerűsítve azt mondom, hogy koton nélkül ne lógassuk bele a pöcsünket idegenek testnyílásaiba, mert nemibetegek leszünk, akkor azzal tulajdonképpen nincs népszerűsítve semmi.
Az, hogy sorozatokban, filmekben mi jelenik meg, az nem a hétköznapi melegeken múlik, hanem a gyártón. Én, mint Random Rozika, nem tudok beledumálni, hogy a random indokolatlan bármilyen szerelmi szálat ne tegyék már bele abba a horrorfilmbe, amit amúgy a világ másik végén forgatnak.
"nem lesz kiplakátolva meccseken"
Ez a szervezőn múlik, nem a Random Rozikákon és Idegen Imréken, ők max örülnek az együttérzésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!