Miért van manapság ennyi homofóbfób ember Magyarországon?
Ha valaki nem is ellenséges, csupán erkölcsi okokból nem kedveli magát a homo vagy etc szexualitást (nem magát az embert), vagy rávilágít, amikor a meleg lobbi áltudományos dolgokat mantráz már rögtön röpködnek a megjegyzések, hogy "homofób". Pedig - az ő szavaikkal élve - aki nem tud azonosulni ezekkel az orientációkkal, annak genetikai oka is van, tehát nem tehet róla = annak született :D Hiszen gyakorlatilag minden viselkedési formának vannak genetikai okai is.
Miért van hát ez az otromba megbélyegzés? Mivel különb ez a megjegyzés, mint ha rájuk használnák a b. betűs kifejezést?
Az erkölcsös emberek lettek beállítva általuk betegnek, mintha valamilyen fóbiájuk lenne. Pedig vannak akik a házasságtörést is utálják, akkor ők is betegek? Undorító kettős mérce, és nem értem, hogy mi lett a kiváltója ennek az utóbbi években? Nem csak MO.-n, hanem az egész világon hatalmas teret nyert az lmbtqstb lobbi, varázsütésre a világ legfontosabb problémájává vált.
„rávilágít, amikor a meleg lobbi áltudományos dolgokat mantráz”
Az én tapasztalatom az, hogy általában a homfóbok érvelnek alátámasztatlan hülyeségekkel, amiket kitaláltak, vagy olvastak a bibliában és már egyből tényként kezelik, amit nem kell igazolni, nert ők az atyaúristen és a bibliában szerintük minden igaz.
csak én nem értem mit is jelent az hogy homofóbfób vagy elírás lehet?
:D
16, á már világos köszi :D
szerintem a kérdésnek semmi értelme
A rá épülő cirkusz zavar csak. Az tényleg ellenszenvet ébreszt bennem.
De kiderült hogy egy barátom az még 2 általam követett youtuberről.
Nem cirkuszoltak semmi egyszer megemlítették azt hello.
A sráccal tartom a baráti kapcsolatot, a youtuberről nem iratkoztak le, mert nem az identitás hanem a tartalom miatt iratkoztam fel.
Az ő dolguk, magánügyük. De a felvonulás a fiszem... Azt nem tudom tolerálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!