Mi Magyarok miért vagyunk ennyire rasszisták és gyűlölködők más nemzetek iránt?
A Magyar-Francia meccsen a szurkolók többsége 90 percen keresztül rasszista megjegyzéseket tett a fekete Francia focistákra. Mutogattak, üvöltözve négereztek stb..
Miért vagyunk ilyenek? Ezzel csak megszégyenítik a Magyar vendégmunkásokat más országokban.
Én nem vagyok ilyen, pedig magyar vagyok. Ne általánosíts!
A stadionban huhogók meg szimplán tróger, idióták. Ez az itthoni white trash réteg. Minden országban van ilyen.
"A stadionban huhogók meg szimplán tróger, idióták. Ez az itthoni white trash réteg. Minden országban van ilyen."
Veled se akarok soha találkozni...
"Veled se akarok soha találkozni..."
Talán túlélem valahogy ezt a veszteséget.
"Mi Magyarok miért vagyunk ennyire rasszisták és gyűlölködők más nemzetek iránt?"
"Én nem vagyok ilyen, pedig magyar vagyok. Ne általánosíts!"
"Ez az itthoni white trash réteg."
Lol.
Majd jönnek szerdán a németek, azok szurkolói rendesen visszaszövegelhetnének a mieinknek.
Bírom amikor egy kis csóró nemzet huligánjai verik a mellüket, a nagyanyjukat meg vagonokban hordták hamvasztásra, és ezek állnak neki mutogatni másra...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!