Segítek, és halául engem hibáztatnak az ők sikertelenségül miatt. Miért ilyenek a magyar emberek?
Számtalanszor megkértek már embereket, hogy fogyni szeretnének, segítsek nekik. Én segítettem nekik, étrendet írok ingyen, ami alapja ugye a kalóriadeficit, ez tény, ettől fogy az ember. De persze nem tartják be, amit ugyan ők nem ismernek be, aztán az a vége, hogy ők mindent úgy csináltak, ahogy mondtam, biztos én adtam rossz tanácsot.
Kiábrándultam az emberekből komolyan.
Ez nem magyar tulajdonság, a külföldi haverjaimmal hasonlót próbáltam, ők még ki is beszéltek a hátam mögött hogy én hogy "piszkálom őket az alakjuk miatt".
A nagy piszkálás (magyarra fordítva):
-Most vacsorázom, kérsz?
-Az mi?
-Kicsit diétázom mert egy ideje nem mozogtam és látszik...
-Aham... és ezt kell enni hozzá?
-Igen. Ha érdekel megtudom mutatni mit eszek
-Aha, köszi.
"piszkálom őket az alakjuk miatt".
Hát, ha kéretlen a segítség, és minden áron rájuk akarod erőszakoni , akkor az tényleg kellemetlen.
Tehát, ha nem ők mondták neked, hogy zavarja őket a súlyuk; hanem te mondtad nekik felajánlva; hogy 'ha úgy érzik, gond van az alakjukkal te szivesen segítesz, és állítasz össze egy étrendet', akkor szal érthető a reakciójuk, de ha ők kérték, és te miközben elkezdték,nem kritizáltad őket, hogy "Látom ma már megint nem fogytál", szal érted; akkor nem kell csodálkozni.
Norberi pont az, ki egy egész országot vezet meg a hülyeségével. Szerinte nem a kalória számít, hanem a szénhidrát,ezzel eladva a szenhidratcsokkentet termékeit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!