Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ciki ha 30 évesen nyugdíjas...

Az ciki ha 30 évesen nyugdíjas szüleimmel lakok és ők tartanak még el?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok és szüleimmel lakók. De komoly nőt szeretnék párkapcsolatnak csak onekik akikkel randevuztam nem vagyok elég érett.

Sokszor elvarnak hogy egyedül lakjak. De én egyetemre járok még és nincs pénzem ilyenekre hogy saját lakás stb.

Ez ciki?

2021. jún. 18. 20:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%

Én pl. az egyetem melletti diákmunkával olyan kapcsolati tőkét szereztem, ami végül többet ért mint a diplomám.

Sajnos ha semmi munkatapasztalatod nincs akkor hiába képzed magad, nem fognak utánad kapkodni a munkáltatók.

2021. jún. 19. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
22 éves korom óta dolgozom, egyetem mellett is képes voltam minimális szülői támogatással egyedül élni. Most 24 vagyok, már teljesen független anyagilag a szüleimtől. Nekem lesülne a bőr a képemről, ha 30 évesen még a hotel mamában élnék. Nem az a gáz, hogy tanulsz, hanem hogy nagy mellénnyel kikéred magadnak a munkát, mert te mekkora értelmiségi vagy. A te korodban már egy sertéstelepen is dolgoznék, hiába van diplomám. Önmagában sajnos semmit nem ér. Nem csoda, hogy ez egy nőnek sem szimpatikus, én sem kezdenék olyan nővel, aki 30 évesen még gyerekként él, mert egyszerűen nem egy szinten vagyunk.
2021. jún. 19. 00:48
 13/14 anonim ***** válasza:
72%
Az ciki, hogy egy 30 évesnek már nyugdíjasak a szülei. Szüleid gondolkodhattak volna ejobban.
2021. jún. 20. 14:17
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta szégyen kérdező. 😢
2021. jún. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!