Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ciki ha 30 évesen nyugdíjas...

Az ciki ha 30 évesen nyugdíjas szüleimmel lakok és ők tartanak még el?

Figyelt kérdés

Egyetemre járok és szüleimmel lakók. De komoly nőt szeretnék párkapcsolatnak csak onekik akikkel randevuztam nem vagyok elég érett.

Sokszor elvarnak hogy egyedül lakjak. De én egyetemre járok még és nincs pénzem ilyenekre hogy saját lakás stb.

Ez ciki?

2021. jún. 18. 20:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
63%

Hogy járhat valaki egyetemre ilyen pocsék helyesírással? :O

Dehogy jársz te egyetemre.

Egyébként igen, gáz, hogy munkanélküli vagy és szüleiden élősködsz, ahelyett, hogy elmennél dolgozni. A kutyának se kéne ilyen életképtelen ember.

2021. jún. 18. 20:21
 2/14 A kérdező kommentje:

Mobilról írok es nem érdekel a helyesírás. Már van egy diplomám büszke vagyok rá és mesterkepzest végzek.

Nem élősködők szeim nyakán mert ők szeretik hogy tanulok és tamogatnak.

2021. jún. 18. 20:24
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Ha tanulsz még akkor miért lenne szégyen?
2021. jún. 18. 20:26
 4/14 anonim ***** válasza:
38%

Diákmunkáról se hallottál még sose?

Miért nem érzel késztetést arra, hogy anyagilag támogasd a szüleidet és elmenjél dolgozni ennyi évesen?

2021. jún. 18. 20:36
 5/14 A kérdező kommentje:
30 évesen nem megyek diakmunkara mert az nem értelmiségi munka.
2021. jún. 18. 20:38
 6/14 anonim ***** válasza:
24%
Itt leszólnak majd az ősmagyar büdös munkások, de fosni rá. Ameddig neked jó, csináld így.
2021. jún. 18. 20:43
 7/14 anonim ***** válasza:
85%

Szóval kérdező, kiírsz egy kérdést, hogy ciki-e a mostani életed, erre írom, hogy igen ciki, amit te is tapasztalsz, de mégis lehurrogsz és neked büdös a munka, ezért nem mész pl. egy irodába se dolgozni, míg állítólag egyetemen tanulsz.

Számodra nem élősködés, hogy 30 évesen otthon élsz és nem segítesz a szüleidnek, csak tanulsz, diákmunka számodra cink, mert nem értelmiségi munka..stb.

Akkor mégis mi a jó fenének írtad ki a kérdést, ha csak a saját véleményedet hajtogatod?

Akkor vajon miért nem áll szóba veled egyetlenegy korodbeli nő se? Ja, tudom, ők a hibásak mindenért, és te vagy a szent.

2021. jún. 18. 20:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Bátyám így él. Nekem az a gondom, hogy szinte semmit nem segít nekik, pedig már vannak eü gondjaik. Tehát pénz/kaja full ellátás az kell neki és jó, kényelmes, de az hogy megkönnyítse az életüket, az eszébe sem jut.

Én örülnék neki a legjobban, ha otthon lakna és mondjuk ő intézne egy rakat dolgot. De nem, nagy dérrel-durral néha elmosogat, kiviszi a szemetet, de pl hagyja, hogy a derékfájós apám cipekedjen a boltból haza- ha én nem vásárolok be.

Ja és ennek ellenére több nője volt már, szépek ráadásul.

2021. jún. 18. 20:54
 9/14 anonim ***** válasza:
96%
Hagyjuk már, hogy a kérdező "egyetemista". Az egész szövegkörnyezetéről süt, hogy vagy velemi értelmi fogyatékos vagy valami gyerek aki csak szórakozik. Vagy a kettő egyben.
2021. jún. 18. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy orvostanhallgatóként diákmunkáztam sok más évfolyamtársammal együtt. Senkinek sem degradált. :)
2021. jún. 18. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!