Mire jók a provokatív kérdések?
Nem értem az embereket. A nagy oltakozós időszakban tele volt az oldal kapcsolódó kérdésekkel. Miért? Miért ne? Oltás ellenesek? Covid hívők stb.
Most pár napja a homoszexuálisokkal, illetve a törvénnyel kapcsolatosan dobják a kérdéseket, szinte egyik-másikról látszik, hogy ugyanaz az ember tette fel, csak a kérdés tükrét...
Persze a megosztó témák alatt pillanatok alatt egymás torkának ugranak az emberek. De egy sima kérdésnél is, amiről üvölt, hogy kamu, és a válaszok mentén belezavarodik a saját hazugságaiba mennek a civakodások.
Mire jó ez a kérdezőknek? Ülnek a gép előtt és simizik a buksijukat, hogy de kis ügyesek voltak, hát nem összevesztek vadidegenek?
Van akinek ez örömet okoz?
Lehet, hogy túlkombinálom, de szerintem ezeket tudatosan, érdekből írják ki.
Pl. a mostani "meleges" kérdéseket szerintem LMBTQ-aktivisták.
A Covidos kérdéseket szerintem olyanok, akik politikailag érdekeltek voltak abban, hogy sikertelen legyen a kormány védekezése.
Általában a Politika rovatban sok kérdésről érzem, hogy egyik vagy másik oldal fizetett vagy önkéntes aktivistája írja a provokatív, a tényeket félremagyarázó, nem egyszer direkt hazugságon alapuló kérdéseit.
De provokatív kérdések másutt is vannak. Pl. a gyermektelen nő fölteszi kérdésként a Gyermekvállalás, -nevelés rovatban, hogy mi értelme gyereket vállalni, hisz az csak kolonc az ember nyakán, akadályozza az életét. Itt elég egyértelmű, hogy a gyerekutáló nőben forr az epe és próbálja hergelni a gyerekszerető normálisakat.
Ugyanezt férfi-nő párkapcsolatban: a totálisan sikertelen férfi mindenféle provokatív kérdésekkel bombázza a gyk-t, hogy a nők miért csak a kőgazdag férfiakkal állnak szóba.
Rengeteg sérült lelkű ember itt éli ki magát, ezt meg kell mondani őszintén.
#5:
Az a gond, hogy a mai melegek ezt szándékosan kivívják maguknak az állandó magamutogatásukkal.
Homoszexuális és homoszexuális között is van különbség :) Nem szeretem az általánosításokat alapból :(
Én az élni és élni hagyni elvet követem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!