Van ok a féltékenységemre?
Friss a kapcsolatunk a barátnőmmel. Úgy tűnik, hogy egy haverommal nagyon jól kijönnek, mindennap cigiznek és dumálnak. Felvázolom a további tényeket:
- Haverom két éve hajt egy nála 15 évvel idösebb nőre, vagyonokat költött már rá, legutobb tabletet vett neki
- Barátnőmnek voltak már gyerekei, de sajnos elvesztette őket - és nagyon nagyon szeretne még legalább egyet (és én is)
- Haverom viszont nem akar gyereket
- Leggyakoribb beszédtémájuk az, hogy haverom hogyan hódítsa meg a "kiszemeltjét" (ugyanis habár folyton együtt lógnak a nővel, az csak barátként tekint rá)
Amikor kettesben látom őket, akkor mindig nagyon féltékeny leszek. Mi van, ha elkezdenek érezni egymás után?
Még azt hozzátenném, hogy velem is úgy jött össze a barátnőm, hogy megcsalta a volt pasiját - habár azt is hozzá kell tennem, hogy a fickó évek óta munkanélküli volt, bnőm tartotta el, szóval már érett a szakítás, én csak rásegítettem.
Eszméletlen vele szeretkezni. Nem mehetek bele a részletekbe, de hihetetlen ahogy a dolgokat csinálja. Ebből tudom, hogy mennyire szeret ő is engem - másképp nem lenne ilyen szenvedélyes.
Folyton nála alszom, a gyerekeink neveiről találgatunk, hogyan fogunk összeházasodni stb. Szóval annak ellenére, hogy milyen kevés ideje vagyunk együtt - már a jövőnket tervezzük.
Ugye kizárt dolog, hogy valaha is megcsalna? Saját magamnál is jobban szeretem. Mindent megadnék azért, hogy boldoggá tegyem és soha többé ne kelljen szenvednie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!