Hogyan csillapítsam magamban a féltékenységet, ha félek, hogy elveszítem?
Az a helyzet, hogy barátom új hobbija az úszás lett, ami nagyon egészséges és szuper dolog, hogy sportol.
Azonban mindig mikor elmegy arra gondolok, hogy lehet lát ott egy aranyos, szép, csinos lányt, akivel szóba elegyedik és esetlegesen elveszíthetem. Helyes, kedves, udvarias fiú, úgyhogy tudom, hogy szerintem sok lánynak tetszene.
Én nagyon szívesen úsznék egyébként vele együtt, de sajnos... kiskorom óta nem vagyok megelégedve fürdő ruhában az alakommal. Kicsi a cicim a fürdőruhák meg még jobban lenyomják és így teljesen laposnak nézek ki és sajnos egyszerűen nagyon gáznam érzem.
Szerintetek feleslegesen kattogok ezen?
21 éves vagyok már, úgyhogy tudom, hogy erre a korra már el kellett volna tudnom fogadni magam egyberészes fürdőruhában is és meg kellene tanulnom nem félni és kételkedni, mert a barátom egyébként nagyon szeret engem tudom.. csak sajnos még is eszembe jutnak néha ezek a dolgok.
Amúgy csak mikor úszni van akkor érzem ezt, soha máskor nem vagyok féltékenykedős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!