Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan küzdhetem le a féltéken...

Hogyan küzdhetem le a féltékenységemet?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 22. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a három szó jusson eszedbe ha féltékeny vagy: Bizalom, Türelem, Szeretet.
2021. ápr. 22. 19:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Próbáltam de valahogy mindig elfog a féltékenység érzése,mintha égetné a mellkasom és a gyomromat. Van olyan szó is,vagy hobbi akármi amitől ezt se érzem?
2021. ápr. 22. 19:18
 3/5 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Nem a féltékenységet kell leküzdeni, hanem a (gyerekkorban sérült) önértékelést, önbizalmat felépíteni. Profi segítséggel is éveket vehet igénybe, de vastagon megéri. Minden egyéb próbálkozás csak tüneti kezelés, szőnyeg alá söprés, de attól hogy azt hiszed, megszűnt, még ugyanúgy befolyásol a háttérből.
2021. ápr. 22. 19:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy filmből idéztem xD

Amúgy nem nagyon van. Ha a figyelmed eltereled az a legbiztonságosabb. Csináld amit szeretsz és ha ott a barátod akkor legyél vele. Ha nincs akkor csinálj mást. A lényeg, hogy ne enged pihentetni az agyad és hülyeségeken gondolkodni.

2021. ápr. 22. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Én sose voltam féltékeny, aztán a fiam apja beleszeretett valakibe, váltunk.

Most férjnél vagyok, és iszonyatos bennem a féltékenység. Most jön ki, mennyire traumatizált a válás.

2021. ápr. 30. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!