Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire ítélkezel?

Mennyire ítélkezel?

Figyelt kérdés

2021. jún. 16. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Van egy alapveto fenntartasom mindenki fele, de ha azt latom, hogy emberileg rendben van akkor engem nem erdekel, hogy milyen szinu, vallasu, szexualitasu meg mit tudom en. Mindenki -1rol indul, amit vagy feltornaz vagy nem.

De tudom, hogy vannak olyna csoportok akikkel altalaban nem jovok ki, ugyhogy toluk nem varok sokat.

2021. jún. 16. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Amiota jobban megismertem magam, azota sokkal nyitottabb vagyok masok fele is.

Sokan ha latnak egy ongyilkost, csak legyintenek ra meg "ez van", mondjak.

En sokszor belegondolok hogy milyen eletuk lehetett, miert csinaltak ezt, mi kenyszeritette oket erre a dontesre.

2021. jún. 16. 18:23
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Én semennyire. Egyáltalán nem számít hogy kinek milyen a bőrszíne, a vallása, vagy bármilye. Senkinek semmi joga emiatt lenézni vagy alsóbbrendűnek gondolni bárkit is. Inkább azt ítélem el aki elítéli a másik embert.
2021. jún. 16. 18:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Van, amiben igen, jelentősen.
2021. jún. 16. 18:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Én szeretnék nem előítéletes lenni a cigányokkal szemben, de nem megy, mostanában még kevésbé. :( Sajnos. Tudom, én döntöm el, ha nem akarok előítéletes lenni, akkor nem leszek.
2021. jún. 16. 19:42
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként nem bőrszinre, vallásra, vagy melegségre gondoltam, hanem tulajdonságokra, személyiség jellemzőkre, viselkedésre.
2021. jún. 16. 19:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Igyekszem inkabb eloszor gondolkodni, es nem itelkezni. Nyilvan nem mindig jon ossze, de csak magamban puffogok. :D
2021. jún. 16. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Én valamennyire igen.

- bizonyos témákban elég sznob tudok lenni (pl. ha vkinek a kedvenc zenéje Kis Grófo, a kedvenc filmje meg irónia nélkül a Sharknado stb., annak az értelmi képességeiről megvan a véleményem)

- bizonyos emberekkel kapcsolatban inkább vagyok óvatos, mint túlzottan bizakodó (pl. ha vki nagyon igénytelenül vagy kifejezetten balhésan néz ki, azt igyekszem kerülni - lehet, hogy akkor rámsütik, hogy "utálja a szegény embert", "rasszista" stb., de inkább ítéljenek meg rosszul és könyveljenek el vmi nem túl kedves embernek, mint hogy arról szóljon holnap a híradó, hogy megerőszakoltak / meggyilkoltak).

2021. jún. 16. 23:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Mint jézus. Inkább az a kérdés, hogy milyen minőségben.
2021. jún. 21. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!