Titeket sem érdekel már ha rasszistának neveznek?
Ez a hatalmas cenzúra mindenhol nagyon idegesít. Mármint, hogy véleményt sem lehet normálisan formálni.
Pl, ha azt írnám valahová, hogy nem szeretek egy néger valakit, vagy egy roma származású valakit, az már gond. Semmi olyant nem írnék vele, hogy az összeset utálom, csak pont arról az egyről van szó, de az már rasszizmus.
Én úgy gondolom, hogy nem rasszista vagyok, hanem élettapasztalatom van. :D Sokaknál ez egyenlő azzal, hogy rasszista vagyok.
Engem nem zavar, mindenki azt gondpl amit akar. Akkor az vagyok. :D
Én az "ember színe fehér" jellegű rasszizmust meg a más bőrszínűek felé kifejezetten sértő viselkedést nem szeretem - és ha valaki ezzel vádol meg, az nem esik jól... ha elmagyarázza, hogy miért gondolja ezt, min javíthatnék, akkor, ha sztem jogos, akkor változtatok.
Ha viszont olyan dolgok miatt rasszistáznak le, hogy nem értek egyet valakivel, aki más bőrszínű, és ez az ütőkártya a nagyon magas vitakultúrájú ember kezében, vagy ha amiatt rasszistáznak le, mert pl. egy láthatóan nagy balhésnak tűnő, "mindjárt beverem a képed" tekintetű cigány mellől elmegyek a metrón, nem megyek el randizni egy adott arabbal / kínaival stb., azt fel sem veszem, mert tudom, hogy ez nem rasszizmus, hanem óvatosság vagy a saját ízlésem követése.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!