Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van valami nagyon furcsa...

Van valami nagyon furcsa fóbiád, vagy valami amit nagyon furcsának ès kicsit ijesztőnek tartasz, pedig a legtöbben normálisnak tartják?

Figyelt kérdés

2021. jún. 14. 10:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
72%
Én szó szerint rettegek a víztől, a fuldoklástól, az olyan szintű sötétségtől, amikor már nem látok semmit és a csigáktól is betegesen undorodok. A legnagyobb félelmem pedig az, hogy mi fog majd velem történni a halálom után. Viszont rengeteg olyan dolog van, amiktől más ember szó szerint retteg, én pedig csak röhögni tudok rajta.
2021. jún. 17. 09:13
 22/26 anonim ***** válasza:
0%
Pl??
2021. jún. 17. 10:43
 23/26 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudom, hogy mit lehetett a válaszomon lepontozni, én a kérdésre feleltem. Azt nem kérdezték, hogy mitől nem félek, de akkor most leírom ezt is: egyáltalán nem félek a testi fájdalmaktól, a magasságtól, a rovaroktól és a pókoktól, a vértől és a sebektől, végig tudok nézni szinte bármilyen szörnyűséget. Amennyiben nem halálos, attól sem félek, hogy én magam megsérülök, vagy beteg leszek. Attól sem tartok, hogy például elrabolnak vagy megerőszakolnak kint az utcán, egy elhagyatott helyen- ezt egyáltalán nem tartom valószínűnek. A magánytól sem félek, illetve a kísértetekkel és egyéb szerintem nem létező lényekkel sem lehet megrémíteni engem.
2021. jún. 17. 11:40
 24/26 anonim ***** válasza:
31%
#23 Amíg nem húzták ki az 1 hete rothadó, gennyes, kegyetlen fájdalommal járó és mindenhová átszúró fogadat érzéstelenítés nélkül, úgy hogy már napok óta nem ettél és aludtál, addig ne beszélj fájdalomról. Bicskát is szúrták már a lábamba jó mélyen, de a fogfájáshoz képest az semmiség. Remélem nem tudod meg milyen az igazi fájdalom. Mert akkor már fájni fog és bánni fogod, hogy ezt írtad. Az erőszaktól viszont egyáltalán nem félek én sem. Szégyen beismerni, de annyi nővel és férfival voltam már, hogy semmi nem kottyanna meg már. A környék legcsúnyábbjait is sajnáltam már meg és próbáltam ki. Nem esne a legjobban mondjuk egy 60 éves dagi bácsi félig löttyedt farka hátul, vagy egy fogatlan büdös prosti puncija a farkamon, de őszintén nem rémít meg egy cseppet sem a gondolat. A szex nekem szórakozás...
2021. jún. 17. 11:52
 25/26 anonim ***** válasza:
+ Nem kaptad el a koronát asztmával láncdohányosként és fulladoztál 1 hétig az ágyban lázasan, úgy hogy nem tudtad mi lesz 1 óra múlva, mert én igen. Hát ezek nem kellemes dolgok, tudod. Amúgy engem sem izgatott, hogy meghalok vagy sem. Már éltem sokat, tapasztaltam sokat. A halál az jön, így vagy úgy. Nem kell megijedni tőle. Meg van a sorsunk írva. Senki nem halhatatlan. Ha meg kell halni, hát istenem, akkor meg kell halni.
2021. jún. 17. 11:59
 26/26 anonim ***** válasza:
Már volt eltörve a karom egyszerre két helyen is, illetve kivették az orr- és a torokmandulámat is. Más emberek szerint ezek nagyon fájdalmas dolgok, de nekem meg sem kottyantak. A lelki szenvedéshez képest a testi fájdalom szó szerint semmiség, ezt súlyosan lelki sérült személyként írom. Azt pedig mindenkinek jogában áll eldönteni, hogy mitől fél és mitől nem. Azt pedig nem bántásból írom, de arról csak te tehetsz, hogy láncdohányos vagy, illetve nem valami nagy dicsőség az sem, hogy bárkivel összefekszel. Lehet megint lepontozni.
2021. jún. 17. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!