Van valami nagyon furcsa fóbiád, vagy valami amit nagyon furcsának ès kicsit ijesztőnek tartasz, pedig a legtöbben normálisnak tartják?
Akkor nem vagyok egyedül, engem is kiborít a terhesség gondolata. :D
Én a víz alatti tárgyaktól félek nagyon. Úgy értem, nem félek magától a víztől, de az ilyen stégek, bólyák, víz alatti roncsok rettenetesnek tűnnek számomra. A legrosszabbak a csövek, a vízzel teli csövek. Emiatt pl. nem is szeretek medencében úszni, mert tudom hogy mindenütt csövek vannak, tele vízzel.
Semmiféle magyarázatot nem tudok adni erre, de hát pont ez a fóbia lényege. :D
Nagyon félek a létrán. Van egy kis kétlépcsős fellépőnk, azon még úgy-ahogy megvagyok, de egy rendes létrán rosszul vagyok, alig bírok pár lépést megtenni.
Gyerekkoromban majdnem sikerült kibillentenem magam alatt a nagy létrát, ami nagyon csúnyán is végződhetett volna. Rendesen halálfélelmem volt, és talán nem alaptalanul :S Gondolom ez lehet az oka.
Emellett utálom, ha az arcom víz alá kerül. Zuhany, arcmosás még teljesen oké, de úszás közben nem bírom.
Én ugyan nem pontoztalak le, de gyanítom az lehetett az oka hogy a kényszerbetegségek és függőségek nem fóbiák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!