Az emberek miért siratnak meg egy fát? Ami tönkreteszi valaki napjait.
Örököltem lakást, beköltöztem.
Erre ott van egy nagy fa a szoba ablaka előtt. Semmit nem látni. Sötétség és ágak egésznap. Mondtam, hogy zavar. Senkit nem érdekelt, semmi empátia nem volt bennük. Mert az egy fa és oxygént termel.
Én is szeretem a természetet és vigyázok is rá. De egy ember kárára meghagyni egy fát (évente milliót vágnak ki, álszentség miközben az összesnek fa bútora van).
Végül önkormányzaton keresztül elintéztem, hogy ki legyen vágva. Mert azt mondtam, hogy baleset veszélyes. Azóta pár embernek démon vagyok. Szerencsére hidegen hagy az utálatuk. De akkor sem adok nekik igazat. Egy fa miatt valaki életét megkeseríteni szerintem nem korrekt dolog.
Illetve a környezetvédelemről. Mikor kellett segíteni szemetet szedni egy programon keresztül. Én elmentem. Tényleg fontosnak tartom. Ők semmit nem tettek és egy fára verik a nyálukat.
Ti mit gondoltok?
"miért fontos kilátni, nem elég ha jön be a levegő"?
Erre nincs mit mondanom. Költözz barlangba ha neked ennyi elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!