Ha valaki tönkretesz egy számodra kedves emléktárgyat, hogyan reagálod le?
Figyelt kérdés
Nem szándékosan, de mondjuk véletlenül ráönt valamit, vagy lever valamit az asztalodról, amihez erősebben kötődsz, aztán ez a tárgy emiatt használhatatlanná válik. Mennyire érint ez téged érzékenyen?2021. márc. 25. 18:29
1/12 anonim válasza:
sok mindentől függ, de nem fogom "megölni " azért
2/12 anonim válasza:
Volt rá erre példa. Nagyon dühös lettem páromra, aztán később megbékéltem vele. Most már dísztárgyként funkcionál a poharam.
3/12 anonim válasza:
Nem igazán kötődök érzelmileg tárgyakhoz, de ha valami nagyobb értékű dolog lenne (telefon, laptop, szemüveg), akkor biztos elhangzana egykét csúnya szó.
4/12 anonim válasza:
Xarul esik, de ez van. A tárgy csak egy tárgy, az értekét én adom az emlékeimmel. Az emlékeim bármikor bárhová áthelyezhetők.
5/12 anonim válasza:
'Kedves emléktárgy' nem létezik számomra, de volt már, hogy a lapotomat szétbaszták véletlenül. Mivel véletlen volt, nem hisztiztem, mert mindenkivel előfordul ilyesmi.
6/12 A kérdező kommentje:
Nem is arra gondoltam, hogy feltétlenül nekiesni a másiknak, hanem hogy mennyire viselne ez meg lelkileg?
2021. márc. 25. 18:43
8/12 anonim válasza:
Ha nem akarattal tette tönkre azt a tárgyat egy hozzám közelálló, (gyerekem, férjem, szülőm) akkor akármilyen kedves tárgyam volt, lamentálás nélkül tudomásul venném.
Lehet, azért vagyok ilyen, mert nálunk minden poháron, ócska tányéron kitört a cirkusz, anyám úgy csinált, mintha egy 24 személyes meissenit vágtam volna akarattal földhöz.
Annyira utáltam ezt, hogy homlokegyenest másképp kezelem a kérdést.
Tárgyak, na bumm!
9/12 anonim válasza:
Csatlakozok ahhoz az előző válaszolóhoz, aki azt írta, hogy nem kötődik érzelmileg a tárgyakhoz. Ha valami értékes dolgot tenne tönkre az illető, kifizettetném vele, ha kevesebb értékes dolgot, akkor nem. Érzelmileg nem érintene meg bármelyik tárgyam tönkretétele sem. A tárgyak csak tárgyak.
10/12 anonim válasza:
Érzelmileg semennyire, de ha nagy értékű volt akkor nyílván kifizetetném vele és ennyi nem több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!