Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Láttál már számodra nagyon...

Láttál már számodra nagyon rosszul eső , fájdalmas posztot, fotót a facebookon ? Mi volt az ?

Figyelt kérdés
2021. márc. 21. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Jelenleg az összes vírust lekicsinylő/tagadó - Most vesztettünk el egy közeli családtagot.
2021. márc. 21. 09:05
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Mikor állatkínzásos sztorikat és képeket látok.
2021. márc. 21. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
93%
Kb 16 voltam, amikor kegyetlenül belezúgtam a középsuliban egy végzős csajba. Persze, sose mertem elhívni. Egyszer később láttam egy közös fotót a pasijával és egy világ tört bennem össze. Persze, manapság már hülyeség az egész, de akkoriban nagyon szomorú voltam miatta.
2021. márc. 21. 09:07
 4/6 anonim ***** válasza:
76%
Sajnos nagyon érzékeny vagyok a rosszindulatra és ezért mindenre, amit csak azért írnak, hogy egymást bántsák. Szerintem a legkülönbözőbb emberek is tudnának békében együtt élni, ha akarnának és elszomorodom, mikor az ellenkezőjét látom.
2021. márc. 21. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
43%

Igen, mikor buta emberek okoskodnak.

Na meg gyerekkel lájkgyüjtögetőktől kb. kiráz a hideg

2021. márc. 21. 09:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem fájdalmas amit én láttam hanem inkább szánalmas és qva gyerekes.Egyik barátnőmmel vége lett a barátságnak és kirakott egy célzást idézet formájában ami szerint a szemetet ki kell dobni🤭🤭A legnagyobb vicc az volt az egészben hogy már én nem akartam ővele barátkozni de az idézete szerint viszont mintha ő rakott volna ki engem🤦‍♂️🤦‍♂️Itt esett le hogy kire pazaroltam az időmet👀👀Én persze semmit se raktam ki és már vagy fél éve be se léptem és nem is fogok mert nem vagyok kíváncsi senki marhaságaira sem plusz aki akar hívjon és tudunk beszélni.Nem kell ehhez facebook ugyanmár...
2021. márc. 21. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!